costas1980 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα παιδιά την βοήθεια σας πως μπορώ να περάσω βάθος στα ακουστικά κάνοντας εγραφή ,χρισημοποιώ το cubase με καρτα ήχου Focuwrite scarlett 2i4 ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα παιδιά την βοήθεια σας πως μπορώ να περάσω βάθος στα ακουστικά κάνοντας εγραφή ,χρισημοποιώ το cubase με καρτα ήχου Focuwrite scarlett 2i4 ευχαριστώ!! πας στο τρακ στο πανελ αριστερα. Επιλεγεις insert και διαλεγεις reverb. Μετα επιλεγεις ενα απο αυτα που βγαινουν με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
costas1980 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2018 dimsonic μπορεις να γινεις λιγο πιο συγγεκριμενος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2018 αν έκανες ένα search στο google τύπου add reverb to a track in cubase θα το είχες βρεί ήδη. κάνεις highlight το track αριστερά στο panel προς τα κάτω θα δεις inserts πατάς εκεί ανοίγουν κενά πεδία πατάς μέσα στο πρώτο. βγαίνει pulldown menu επιλέγεις reverb και από αυτά που θα σου βγάλει δοκίμασε ποιό σου αρέσει. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Λέων Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2018 Είμαι σίγουρος ότι σιγά σιγά θα βρεις μια λύση. Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας αλλά 2 πράγματα που θα ήθελα να γνωρίζω από την αρχή για το reverb είναι (και τα λέω περιληπτικά, ψάξε εσύ το how-to για το δικό σου DAW) 1. Να στέλνεις σε aux track με bus τον original ήχο και να βάζεις εκεί το reverb με 100% mix και ρυθμίζεις ανάλογα το volume του aux για το πόσο reverb θέλεις 2. Για το πως να έχεις reverb ενώ παίζεις, χωρίς latency, επειδή έχω και εγώ την 2i4, υπάρχει ένα knob που μπορείς να επιλέγεις αν θες να ακούς το άμεσο signal από την κάρτα (χωρίς latency) και πόσο από το DAW σου. Έχω βρει το sweet spot αυτού του knob στο 6'oclock, ΌΠΟΥ ο ήχος που ακούς από το DAW σου δεν είναι του track με το input σου, αλλά του aux track που έχει το reverb. Δηλαδή τo track με το input το έχεις κάνει mute, αλλιώς θα ακούς δυο φορές τον ήχο σου, έναν άμεσο και ένα με καθυστέρηση. Έτσι προσθέτεις reverb όταν ηχογραφείς, χωρίς latency, ώστε να μην ακούς dry τα πράγματα και ξενερώνεις Youtube κανάλι μου: https://www.youtube.com/channel/UCh3dtaFttViET5cIKLTwsrA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση