Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2018 ;D ;D ;D ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2018 ;D ;D ;D ;D πάντως εγώ όταν έβαλα τον τίτλο, το τρίο με τις κιθάρες είχα στο νού.... όχι τα πονηρά.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tolisguitar12 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2018 Με ένα πρόγραμμα όπως το Band in a box ή το Chord Pulse δεν μπορείς να κάνεις την ίδια δουλειά καλύτερα, με περισσότερες επιλογές κτλ? Νομίζω ότι η αγορά ενός τέτοιου πεταλιού είναι άσκοπη(εκτός φυσικά αν δεν μπορείς να έχεις ένα pc για να χρησιμοποιήσεις πρόγραμμα). Αυτή είναι πάντα η άποψη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2018 Και PC να μην έχεις, με ένα smartphone του κατοστάρικου χοροπηδάς από πάνω τους. ;D ;D ;D Αλλά κιθαρίστες ρε παιδάκι μου, τι περιμένεις, μέχρι και σκ@τ@ θα αγοράσουνε αν βγουν σε πεταλάκι. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση