Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2018 Χαιρετώ, Καθήσαμε με τον φίλο μου τον Νίκο Φράγκο και γράψαμε ένα τραγούδι και σας το παρουσιάζουμε. Η παραγωγή έγινε στα σπίτια μας με τα εργαλεία και τις ελάχιστες γνώσεις που διαθέτουμε ;D Ενα Korg pa50 για τα ντραμς/μπάσο/ρυθμική κιθάρα,το midi keyboard μου για τα υπόλοιπα και την φωνή του Νίκου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2018 Ωραίο ντέμο και ωραία φωνή. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2018 Ωραίο ντέμο και ωραία φωνή. Σε ευχαριστούμε,υπάρχουν κάποια σκόρπια λάθη στο σύνολο αλλά όπως ανέφερες για ντέμο ήταν καλά ;D Η φωνή του Νίκου μου αρέσει πολύ και αν καταφέρω να τον πείσω να αρχίσει να φτιάχνει τα δεκάδες τραγούδια που έχει γραμμένα και κάθονται,ελπίζω να μπορέσει να το κάνει επαγγελματικά το άθλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση