Προς το περιεχόμενο

βοηθεια για αγορα ενισχυτη μπασου.

Psyberbass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

hi noizmakers!!!!!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ να αγορασω ενα σοβαρο ενισχυτη μπασου και θα ηθελα τις γνώσεις σας

ειδα οτι στο μπατζετ μου ειναι οι behringer και θα ήθελα να μου πειτε μια αποψη οσοι εχετε behgringer ή εχετε ακουσει.

πι συγκεκριμενα για ενισχυτη σκεφτομαι αυτον:

http://www.behringer.com/BX4500H/index.cfm?lang=ENG

και για καμπινα αυτη:

http://www.behringer.com/BB410/index.cfm?lang=ENG

τι λέτε ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια, από τη σχετικά μικρή εμπειρία που έχω θα σου έλεγα τουλάχιστον να MHN παρεις BEHRINGER. Γενικότερα αυτά τα πράματα ειναι πολύ φθηνά αλλά έχουν και πολύ φθηνό ήχο. 8O

Τουλάχιστον μην πάρεις κεφαλή Behringer. Προτίμησε κάτι πιο ποιοτικό Gallien Krueger Backline, Hartke η ακόμα και Roland και Αshdown. :!:

To καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να πας μια βόλτα στα καταστήματα να ακούσεις τι σε ικανοποιεί. :)

verything must GROOVE!!!

Έχω τον μικρότερο ενυσχυτή, τον BX300 και τον χρησιμοποιώ εδώ και 2-3 χρόνια συνέχεια. Αυτό το πράμα δεν παίρνει χαμπάρι με τίποτα, έχει και ανεμιστήρα για να μην ζεσταίνεται. Ο ήχος του είναι πολύ καλός, έχει άφθονες επιλογές eq, βυσματάκια speakon Και γενικά στον προτείνω! Προσοχή όμως! Είναι αυτό που λέμε "καθαρός" ενυσχυτής, σε κάποιους ακούγεται υπερβολικά κρύος! Μην περιμένεις δηλαδή λαμπάτο ήχο!

Από την άλλη, οι καμπίνες της Behringer ενώ κατασκευαστικά είναι στιβαρές κλπ κλπ κλπ, τα ηχεία που χρησιμοποιούν άλλοτε σου βγαίνουν καλά, άλλοτε αυτοκαταστρέφονται. Γενικά όμως έχουν πρόβλημα τα ηχεία με αλουμινένιο κώνο, δηλαδή τα ΒΑ115 (ένα τέτοιο έχω!) ΒΑ 410 και ΒΑ810! Από ότι βλέπω όμως η καμπίνα σου έχει χάρτινα ηχεία, οπότε θα είσαι οκ!

Πρώτα όμως πάρε το μπάσο σου επ' ώμου και τρέεεεεξε στα μαγαζιά να τα δοκιμάσεις!

Αλήθεια, τι μουσική παίζεις;

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Έχω αγοράσει αρκετά πράγματα απο την Behringer και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος, σε αντίθεση με άλλα μηχανήματα που κοστίζουν πολύ περισσότερα και δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω...το θέμα είναι τι απαιτήσεις έχεις από τον εξοπλισμό σου, αλλά έτσι και αλλιώς στα χρήματα φαντάζομαι ότι θέλεις να διαθέσεις, δεν μπορείς καν να αγγίξεις "σοβαρές" λύσεις (Ampeg, Eden κτλ.)...προσωπικά έχω ένα combo της Behringer, το οποίο όντως έχει λίγο ξερό ήχο, αλλά ο ήχος του βελτιώθηκε αισθητά με την προσθήκη του Bass Driver BDI της Behringer, ενώ απογειώθηκε με την προσθήκη του Bass Limiter πάλι της Behringer...οπότε πιστεύω η Behringer είναι μια καλή λύση...

If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..."

και η δικη μου γνωμη ειναι να αποφυγεις την behringer και να παρεις εναν οσο δυνατον καλτερο ενισχυτη "πλαφορμα" ια να χτισεις εκει τον ηχο σου.

ο φιλος , fleamail σε παλιοτερα ποστ προτεινει τον 10αρη της swr.

πολυ καλα σχολια εχει και ο cube της roland. τιμιοτατες και αξιοπρεπεστατες λυσεις πρσφερουν και οι gallien-krueger / tech 21 / warwick.

κεφαλη 4500 behringer εχει ενας φιλος σε μαγαζι.....patata τελειως.

ο κουμπαρος - μπασσιστας περασε απο τις λυσεις ampeq - laney -yamaha - warwick και τελικα βρηκε την υγεια του με ενα combo EBS.

μην κολλας μονο στην ΒΕΗRINGER.

ελπιζω να βοηθησα :wink:

Mesa/Boogie & Strato

guys μαλλον έδωσα την εντύπωση οτι για καποιο λογο προτιμω τη Behringer.

δεν ισχυει κατι τετοιο απλα επειδη ειναι προσιτη μαζευω αποψεις.με μπερδεψατε γιατι οι αποψεις ηταν 50-50 γιαυτο θα ακουσω τη συμβουλη του kwstas79 και θα παω να τους τεσταρω κατ'ιδιαν.να προσθεσω οτι παντα θα παρεμβαλλεται το bass pod xt της Line 6.

και κατι αλλο σχετικα με αυτο που ειπα ο kwstas79 για τα χαρτινα ηχεια.ειναι προτιμοτερα αλουμινιο ή όχι; ποια ειναι τα συν και τα πλην;

θα ακουσω τη συμβουλη του kwstas79 και θα παω να τους τεσταρω κατ'ιδιαν.

αυτο ειναι και το καλυτερο που εχεις να κανεις.καλο κυνηγι :wink:

Mesa/Boogie & Strato

Να προσφέρω και γω τα 2 λεπτά μου (my 2 cents :) )

Γλυκοκοιτούσα και γώ τους behringer ένα διάστημα γιατί η τιμή τους είναι όντως πολύ φιλική. Αλλά όταν έπαιξα σε έναν απο αυτούς η αλήθεια είναι οτι δεν εντυπωσιάστηκα.

Απο όλους τους ενισχυτές που έχει τύχει να παίξω μέχρι σήμερα (οι οποίοι δεν είναι πάνω απο 8-9) έναν έχω ξεχωρίσει:

Hartke 3500a και μάλιστα σε συνδιασμό με την Hartke 410XL

Ο ήχος του ήταν απίστευτα καθαρός και ζεστός. Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις μπορούσες να βγάλεις ότι ήχο θέλεις!

Η αλήθεια βέβαια είναι οτι ξεφεύγει λίγο απο το budget του behringer αλλα αφού αποφάσισες να πάρεις κάτι καλό, αξίζει να δώσεις κάτι παραπάν για να το αποκτήσεις. Αν τον βρείς σε κανένα μαγαζί δοκίμασε το και πιστεύω θα σου αρέσει.

Free thinkers are dangerous...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου