Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2018 Χαιρετώ, Πιανάκι κλασσικά,ένα mono synth δεξιόθεν και αριστερόθεν με διαφορά οκτάβας και ένα έξτρα arpeggio πέρα απο το πιάνο να παίζει μπάλα παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 Μπραβο ρε φίλε.Oμορφια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 Μπραβο ρε φίλε.Oμορφια. Σε ευχαριστώ :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 Εγώ το είχα πει ότι είσαι στον σωστό δρόμο ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 Εγώ το είχα πει ότι είσαι στον σωστό δρόμο ;-) Ευχαριστώ,αν και υπάρχει αρκετή δουλειά ακόμη.Tο προηγούμενο που ανέβασα δοκίμασα να το παίξω σε αυτοσχεδιασμό που μου πρότεινες αλλά μέχρι στιγμής το πνίγω :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση