cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 Τζαζίστας με bridge μαγνήτη...... ::) Χάλασε ο κόσμος! Που είναι ο μουντός ήχος του neck? Και στο κάτω κάτω τι τα θες τα "ξυράφια" τώρα στην 3η ηλικία.....; :police: >:D O0 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 Τζαζίστας με bridge μαγνήτη...... ::) Χάλασε ο κόσμος! Που είναι ο μουντός ήχος του neck? Και στο κάτω κάτω τι τα θες τα "ξυράφια" τώρα στην 3η ηλικία.....; :police: >:D O0 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D άμα το γυρίσεις στην πάνω θέση Φώτη, βάζει έναν πυκνωτή και πιό μουντός πεθαίνεις... Πάντως από τζαζάδα είμαιστε ΟΚ. Εχω και το τζαζμποξ με τον Βενέδικτο, έχω και την deluxe... αρκεί. Τώρα ξαναμωραθήκαμε. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 ενταξει κεραμικος φτηνος μαγνητης ειναι,μη περιμενεις και πολλα,ειπαμε το 90% του ηχου του οργανου ειναι,ας ειναι καλος ;) Δεν χρειαζεται να αλλαξεις τιποτα εκτος απο αυτα που σου εγραψα παραπανω. το πρόβλημα είναι ότι αν τα αλλάξω όλα αυτά, στο τέλος θα είναι τόσο καλή που θα πρέπει να την κρατήσω για κανονική... ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 πάντως αυτός μου φάνηκε καλύτερος https://www.thomann.de/gr/bare_knuckle_boot_camp_old_guard_te_bbl.htm?sid=ef4cc9ff8cbac602cbc0763bb45cdf80 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2018 πάντως αυτός μου φάνηκε καλύτερος https://www.thomann.de/gr/bare_knuckle_boot_camp_old_guard_te_bbl.htm?sid=ef4cc9ff8cbac602cbc0763bb45cdf80 Μια χαρά είναι και αυτός,πιο low output. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2018 κι αυτοι βρε παιδι μου τον Rabea βρηκαν για demo.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2018 Τελικως το projektaki εγινε? Θα με ενδιεφερε πολυ και εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2018 να σφιξει λιγο το κρυο.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2018 κι αυτοι βρε παιδι μου τον Rabea βρηκαν για demo.... Ασχέτως που κάνει ο Rabea ( μόνο αγάπη) το demo, ο μαγνήτης ίσως και να σου πηγαίνει, πάντα κρίνοντας από όσα έχω ακούσει να ανεβάζεις. Τώρα που αρχίζει λίγη ψύχρα βάλε μπροστά το project. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2018 Ασχέτως που κάνει ο Rabea ( μόνο αγάπη) το demo, ο μαγνήτης ίσως και να σου πηγαίνει, πάντα κρίνοντας από όσα έχω ακούσει να ανεβάζεις. Τώρα που αρχίζει λίγη ψύχρα βάλε μπροστά το project. ως άτομο μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Τα μέταλλα δεν μπορώ. Και δεν βοηθάνε για έναν τέτοιο μαγνήτη. Θα το ξεκινήσω οσονούπω 8) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση