Eko-Tiger Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2018 Καλημερα σε ολους. Εχω ενα JBL Spyro σετακι ηχειων 2.1, διαολεμενο σετακι, που το εχω καταχαρει εδω και 7-8 χρονια! Το εχω συνδεμενο στον υπολογιστη μου και το χρησιμοποιω και σαν monitorακι στα dj sets μου. Βολευει μια χαρα! Τον τελευταιο καιρο ομως αρχισε και 'τριζει' οταν το δυναμωνω. Και τα μπασα του ακουγνται λιγο 'θολα'. Μηπως ηρθε η ωρα του...? ή μηπως μπορω να το σωσω...? Αν εβρισκα ακομη στην αγορα σιγουρα θα το ξαναπαιρνα!!! Σας ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2018 Αν εβρισκα ακομη στην αγορα σιγουρα θα το ξαναπαιρνα!!! Και δεν παίρνεις τα μόνιτορ της JBL να δεις το φως; Όλα αυτά τα PC ηχεία δεν έχουν μεσαία ούτε για δείγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Eko-Tiger Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2018 Και δεν παίρνεις τα μόνιτορ της JBL να δεις το φως; Όλα αυτά τα PC ηχεία δεν έχουν μεσαία ούτε για δείγμα. Τι θα προτεινες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 Τι θα προτεινες? Αυτα εννοει. JBL LSR305 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 Αυτα εννοει. JBL LSR305 Αυτα ναι καλά είναι. Κάτι κάμουν. Τα χει και ο cos_dr. Απλά τα άλλαξε πρίζα γιατί ήταν στην ίδια γραμμή με το fujitsu και όποτε το άναβε βούιζαν. Με τι παλιό το toyotomi δεν το έκαναν όμως. Περίεργο. Χαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Eko-Tiger Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2018 Μαλιστα... στα υποψην λοιπον! Τα edifier λενε τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση