Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2018 Είχα καιρό να ανεβάσω κάτι και είπα σήμερα να κάτσω να γράψω το πρώτο solo που έβγαλα και δε θέλω να κρυφτώ όταν ακούω τι έχω ηχογραφήσει. ;D Κιθάρες καρφί στην κάρτα ήχου γιατί μαζεύω χρήματα για ενισχυτή, Helix Native για amp sim ενός Plexi και για Plate Reverb, Ownhammer Impulse Responses και Tubescreamer sim από Mercurial Audio. Σε όλο το solo παίζω με μία Michael Kelly Les Paul και στο Outro με την Tokai Tele μου. Ελπίζω να σας αρέσει και παρατηρήσεις εννοείται ευπρόσδεκτες. [soundcloud] [/soundcloud] More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stamkosk Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2018 Ωραίο παίξιμο, μπράβο φίλε. Μιά μόνο παρατήρηση, θα προτιμούσα λιγότερο drive για να είναι πιό "ευκρινής" η κιθάρα. Αφού παίζεις που παίζεις καλά, μη "χάνεται".... Καλές μουσικές. Hot Dog ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2018 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2018 Ναι έχεις δίκιο το έχω παρακάνει με το gain, στο reamping έγινε αυτό, το είχα παίξει με λιγότερο gain, απλά πειράζοντας μετά τον ήχο τα έκανα όλα μπουκωμένα. ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2018 Πολυ καλο το σολο και πολυ καλη εκτελεση!! Λιγοτερο gain να ισιωσει ο ηχος και ολα καλα. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2018 μια χαρά βρήκα τον ήχο και σχεδόν άριστη τη μεταγραφή. Λίγες ενστάσεις στην αρχή της διφωνίας. Μια χαρά. ;) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2018 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2018 Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια παιδιά! μια χαρά βρήκα τον ήχο και σχεδόν άριστη τη μεταγραφή. Λίγες ενστάσεις στην αρχή της διφωνίας. Μια χαρά. ;) Φαντάζομαι εννοείς ότι κουνάει λίγο η διφωνία; Το ξανάκουσα τώρα και προσπαθώ να βρω τι μπορεί να μη σου έκατσε καλά. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2018 Πριν τα τριηχα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2018 Χρειάζεται δουλειά ακόμα αλλά είναι καλό γενικά.Εκεί στο 0:55 φαλτσάρουν τα bends λίγο.Πάντως είναι καλή προσπάθεια.Σαν solo έχει feeling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2018 Δεν πέρασαν καν οι πρώτες είκοσι νότες και - ακούγοντάς το - μου είχε καρφωθεί ένα χαζό χαμόγελο στο πρόσωπο από τον ενθουσιασμό. Πολύ γλυκό, πολύ μουσικό ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2018 Πολύ ωραίο! Μπράβο. Ωραίο παίξιμο. Μερικές παρατηρήσεις: 1) Όντως 2-3 bends είναι λίγο off. To 1.5 tone στο 0:44 και αυτά στο 1:04-1:05. Γενικά όμως είναι γεμάτο bends και νομίζω ότι τα πήγες περίφημα. 2) Όντως η διφωνία δεν πατάει καλά στο ξεκίνημα της: 1:15-1:20 3) Την κλασική διφωνία στο τελος την παίζεις όλο πένα; Καθόλου legato; Έτσι μου ακούγεται και με χαλάει λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση