fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Οι Duracell procell, Panasonic, Energizer <8.7V, GP, Aerocell, μ' άρεσαν περισσότερο από Duracell, Fujitsu, Fender, κλπ Κάποια στιγμή θα αλλάξω μπαταρία στο fishman της ηλεκτρακουστικής. Έχεις καμιά πρόταση για λιγότερο quack? :laugh: Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Υ.Γ. Και θα προχωρήσω έτι περισότερον λέγοντας ότι: Οι Duracell procell, Panasonic, Energizer <8.7V, GP, Aerocell, μ' άρεσαν περισσότερο από Duracell, Fujitsu, Fender, κλπ Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη... :) Για τις κίτρινες ΙΚΕΑ έχεις άποψη; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Κάποια στιγμή θα αλλάξω μπαταρία στο fishman της ηλεκτρακουστικής. Έχεις καμιά πρόταση για λιγότερο quack? :laugh: :P InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη... :) Για τις κίτρινες ΙΚΕΑ έχεις άποψη; Όχι, ξέρω ότι είναι κινέζικες αλλά δεν δοκίμασα. Δοκίμασα όμως του ΑΒ Βασ. Χάθηκαν τα μεσαία. Τοποθετήθηκαν άρτι στα fire alarm. :o InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2018 Δεν ξέρω αν είναι σχετικό με το θέμα αλλά υπάρχουν τροφοδοτικά που μπορείς να ρυθμίσεις το πόσο mA θα έχει παροχή το πετάλι για καλύτερη απόδοση, ειδικά στα boost-overdrive και λοιπά πετάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2018 Δεν ξέρω αν είναι σχετικό με το θέμα αλλά υπάρχουν τροφοδοτικά που μπορείς να ρυθμίσεις το πόσο mA θα έχει παροχή το πετάλι για καλύτερη απόδοση, ειδικά στα boost-overdrive και λοιπά πετάλια. Τα mA ή τα Volt? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2018 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2018 Τα mA ή τα Volt? Εγώ μιλούσα για τα mA, έχω αυτό αν και δεν το χρησιμοποιώ πλέον λόγω της boss bc60 https://www.musicstore.de/en_GB/GBP/Fame-DCT-200-Multi-Power-Supply-/art-GIT0019066-000 νομίζω μπορείς να παίξεις και με τα Volt πάντως The main features of the Fame DCT-200 Multi-Power Supply include: 9V & 12V power supply for up to 10 pedals Eight 9V outputs with two 12V outputs DIP switch enables changing voltage of 9V outputs to between 4V& 14.5V DIP switch also changes maximum current to between 50 & 250mA Dimensions are 171mm width x 111mm depth x 68mm height On/Off switch with LED power indicators Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2018 Εγώ μιλούσα για τα mA, έχω αυτό αν και δεν το χρησιμοποιώ πλέον λόγω της boss bc60 DIP switch also changes maximum current to between 50 & 250mA Δεν ήξερα γι' αυτή τη δυνατότητα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση