Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2018 Αυτός είναι ο νούμερο δύο στον κόσμο, πάρε και από εδώ ιδεες www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2018 Παίδες να'στε καλά για τις απαντήσεις σας! Ίσως είναι περιέργη η ερώτηση αλλά στόχος μου είναι ένας session guitarist. Όσο για το συγκρότημα που λέγατε, θέλω να παίζω σε συγκρότημα περισσότερο για πλάκα και όχι τόσο επαγγελματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2018 Όσο για το συγκρότημα που λέγατε, θέλω να παίζω σε συγκρότημα περισσότερο για πλάκα και όχι τόσο επαγγελματικά. Δηλαδή αποφάσισες να συνεχίσεις και να βγάζεις τα προς ζην ως session μουσικός-guitarist....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2018 Δηλαδή αποφάσισες να συνεχίσεις και να βγάζεις τα προς ζην ως session μουσικός-guitarist....; Ακριβώς :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2018 Ακριβώς :) Περιμένω λοιπόν το επόμενο νήμα σου σου EnrikoZyba, με ένα cover ενός κομματιού της αρεσκείας σου και με ερώτηση σε αυτό εάν είσαι έτοιμος για session μουσικός.... Sorry φίλοι μου για τις κακιούλες μου, αλλά έχω να κάνω sex 2 εβδομάδες....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2018 Περιμένω λοιπόν το επόμενο νήμα σου σου EnrikoZyba, με ένα cover ενός κομματιού της αρεσκείας σου και με ερώτηση σε αυτό εάν είσαι έτοιμος για session μουσικός.... Sorry φίλοι μου για τις κακιούλες μου, αλλά έχω να κάνω sex 2 εβδομάδες....... Σύμφωνοι :) Ελπίζω να σας αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2018 - Ηλεκτρικες τις βασικες 1 fender strat 1 fender tele 1 gibson les paul 1 prs 1 με piezo system (μπορει να ειναι μια απο τις πιο πανω) 1 midi guitar (αν μπορεις να παιξεις βεβαια - εγω πχ δεν μπορω, αλλα το αντιμετωπιζω) για οταν σου ζητησουν κατι διαφορετικο 1 gibson junior (P-90) 1 gibson 335 1 rickenbacker 12str 1 duesenberg - Ακουστικες Τις βασικες 1 taylor 1 martin 1 12str 1 nylon για οταν σου ζητησουν κατι διαφορετικο 1 resonator 1 μαντολινο 1 λαουτο - Ενισχυτες 1 marshall 1 fender 1 mesa boogie 1 bad cat 1 vox 1 orange - Πεταλια πολλα - 1 πεταλιερα με simulations - Soft cases για ολα - Flight Cases για ολα - 1 rockroller transport system Αρχισε να μαζευεις ενα ενα απο την καθε κατηγορια. ΥΓ1 Επειδη ειναι της μοδος τωρα τελευταια να γινονται παραγγελιες recording και παραδοση των tracks μεσω ιντερνετ, καλο ειναι να εχεις και ενα καλο home studio (καρτα ηχου, PC, DAW, μικροφωνα, iso box) και γνωσεις ηχοληψιας, για να ηχογραφεις στο σπιτι. ΥΓ2 για τα υπολοιπα εδω https://www.noiz.gr/index.php?topic=214012.msg942362#msg942362 (αν και μιλαει για drummers, κανει και για κιθαριστες) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Νομιζω τον καλυψες τον φιλο μας. Μπορει να ξεκινησει αμεσα. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 - Ηλεκτρικες τις βασικες 1 fender strat 1 fender tele 1 gibson les paul 1 prs 1 με piezo system (μπορει να ειναι μια απο τις πιο πανω) 1 midi guitar (αν μπορεις να παιξεις βεβαια - εγω πχ δεν μπορω, αλλα το αντιμετωπιζω) για οταν σου ζητησουν κατι διαφορετικο 1 gibson junior (P-90) 1 gibson 335 1 rickenbacker 12str 1 duesenberg - Ακουστικες Τις βασικες 1 taylor 1 martin 1 12str 1 nylon για οταν σου ζητησουν κατι διαφορετικο 1 resonator 1 μαντολινο 1 λαουτο - Ενισχυτες 1 marshall 1 fender 1 mesa boogie 1 bad cat 1 vox 1 orange - Πεταλια πολλα - 1 πεταλιερα με simulations - Soft cases για ολα - Flight Cases για ολα - 1 rockroller transport system Αρχισε να μαζευεις ενα ενα απο την καθε κατηγορια. ΥΓ1 Επειδη ειναι της μοδος τωρα τελευταια να γινονται παραγγελιες recording και παραδοση των tracks μεσω ιντερνετ, καλο ειναι να εχεις και ενα καλο home studio (καρτα ηχου, PC, DAW, μικροφωνα, iso box) και γνωσεις ηχοληψιας, για να ηχογραφεις στο σπιτι. ΥΓ2 για τα υπολοιπα εδω https://www.noiz.gr/index.php?topic=214012.msg942362#msg942362 (αν και μιλαει για drummers, κανει και για κιθαριστες) Φίλε να είσαι καλά. Με κάλυψες απόλυτα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Φίλε να είσαι καλά. Με κάλυψες απόλυτα :) μα το είπα πιό πάνω... χρειάζεται κι αυτό όμως... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση