NightCrawler Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 ναι παιδιά όλοι για το γνωστό υπόγειο μιλάμε με τις μπόμπες ποτά..και τους αντιπαθέστατους και κρετίνους πορτιέρηδες... έχω παίξει πάρα πολλές...φορές...και έχω πάει ακομα περισσότερες σαν θεατής (ευτυχώς χωρίς να πληρώνω πάντα τα μαλλιοκέφαλα μου)... είναι όντως... απο τα κακά μαγαζιά...σε όλα τα θέματα... αλλα έχει το ένα και μοναδικό πιο σημαντιό θέμα για να παίξεις καλά και να γίνει χαβαλές...!!!! ΚΟΣΜΟ!!!! οπότε καλό και το μαγαζί στον Πειραία...φοβερά άτομα.... κτλ κτλ... αλλά με 10 άτομα...δεν είναι live...είναι τσάι... όπως επίσης... ότι σε όποιον έλεγα οτι παίζω στον Πύργο...όλοι ερχόντουσαν...με το που έλεγα...άλλο μικρο μαγαζάκι ή και μεγάλο... όλοι λάκιζαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 ΜΜΜ.. λες για τα ίδια υπόγειο που χρεώνει 3 ευρώ είσοδο και άλλα 9 ευρώ τη μπύρα στους φίλους της μπάντας ?....? 3¤ είσοδο? 5 δεν είναι παντού; ΚΑΙ εκεί; Αλήθεια γιατί δε γράφουμε για ΠΟΙΟ μαγαζί μιλάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 ΜΜΜ.. λες για τα ίδια υπόγειο που χρεώνει 3 ευρώ είσοδο και άλλα 9 ευρώ τη μπύρα στους φίλους της μπάντας ?....? 3¤ είσοδο? 5 δεν είναι παντού; ΚΑΙ εκεί; Αλήθεια γιατί δε γράφουμε για ΠΟΙΟ μαγαζί μιλάμε; Εδώ αναφέρεται σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης (το οποίο δε γνωρίζω), ενώ παράπάνω γίνεται λόγος για Αθηναϊκό μαγαζί. ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 ΜΜΜ.. λες για τα ίδια υπόγειο που χρεώνει 3 ευρώ είσοδο και άλλα 9 ευρώ τη μπύρα στους φίλους της μπάντας ?....? 3¤ είσοδο? 5 δεν είναι παντού; ΚΑΙ εκεί; Αλήθεια γιατί δε γράφουμε για ΠΟΙΟ μαγαζί μιλάμε; Εδώ αναφέρεται σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης (το οποίο δε γνωρίζω)' date=' ενώ παράπάνω γίνεται λόγος για Αθηναϊκό μαγαζί.[/quote'] Όχι - όχι! Στο ένα και μοναδικό λαιβάδικο στον πύργο Αθηνών αναφέρομαι... Ένα είναι. Δεν χρειάζεται να πούμε και το όνομα... είναι όντως... απο τα κακά μαγαζιά...σε όλα τα θέματα... αλλα έχει το ένα και μοναδικό πιο σημαντιό θέμα για να παίξεις καλά και να γίνει χαβαλές...!!!! ΚΟΣΜΟ!!!! Δεν συμφωνώ. Ναι, όταν φέρνει κάποιο ψιλο-όνομα (γνωστό στον κύκλο των cover bands εννοώ), έχει κόσμο. Αλλά στάνταρ πελάτες που θα έρθουν να δουν εσένα κι εμένα, χωρίς να μας ξέρουν, εγώ δεν έχω δει. Εξ'ου και γδύνουν τους φίλους της μπάντας... http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NightCrawler Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 όποια παρασκευή ή Σάββατο έχω παίξει...πάντα είχε κόσμο...πέρα απο τον δικό μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Baphomet Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 όποια παρασκευή ή Σάββατο έχω παίξει...πάντα είχε κόσμο...πέρα απο τον δικό μας... +1 και πολύ κόσμο μάλιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Apostolis Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό που δεν ανέφερε ο rockdrum, είναι ότι η μπάντα έπεξε εκεί δύο φορές. Τη μία πληρώθηκε, την άλλη όχι. Και τις δύο φορές το deal το έκανε υπάλληλος, γιατί ο αφεντικός ήρθε κι έφυγε. Παρένθεση: Το συγκεκριμένο "πόστο" πάντα ήταν καλό και μάζευε κόσμο. Οσοι εχουν σχέση απο παληά με Αμπελοκήπους θα θυμούνται οτι είτε σαν μπαράκι, είτε σαν ντίσκο κατά καιρούς γινόταν πανικός και όχι μόνο στο συγκεκριμένο μαγαζί. Αυτό σημαίνει οτι η περιοχή μαζεύει κόσμο, όχι οτι ο ιδιοκτήτης έχει τρελαθεί στη διαφήμιση για να κάνει γνωστό το μαγαζί του. Εξάλλου μόνο και μόνο το όνομα του μαγαζιού παραπέμπει σε αλυσίδα μαγαζιών γι αυτό και αρκετοί σταθεροί πελάτες είναι ξένοι. Φυσικά ο μαγαζής δεν θα πρέπει να αισθάνεται ένοχος για αυτό (αλίμονο) αλλά σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να ισχυριστεί οτι δεν πληρώνει μία μπάντα γιατί το μαγαζί του είναι γνωστό και θα τους κάνει διάσημους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockdrum Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Φυσικά ο μαγαζής δεν θα πρέπει να αισθάνεται ένοχος για αυτό (αλίμονο) αλλά σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να ισχυριστεί οτι δεν πληρώνει μία μπάντα γιατί το μαγαζί του είναι γνωστό και θα τους κάνει διάσημους. That' s the point Αποστόλη. Το αν θα μαζέψει κόσμο το μαγαζί, το αν θα φέρει κόσμο η μπάντα, άντε και το αν θα πληρωθείς προσωρινά, το βάζω σε άλλο κεφάλαιο... Οι δικαιολογίες της τελευταίας στιγμής και οι ηλιθιότητες καθώς και το κοζα νόστρα ύφος μου την έδωσε τότε.... You know. Αν το μαγαζί πληρώνει μπάντες γκαρσόνια πορτιέριδες καθαρίστριες δεν με πειράζει. Εμείς πάντως πήγαμε στην ώρα μας όπως είχαμε συμφωνήσει. Εμείς κάναμε τις πρόβες μας για τη καλύτερη εμφάνισή μας όπως είχαμε συμφωνήσει. Εμείς προβλέψαμε να φέρουμε πιατίνια βάσεις ταμπούρο πετάλι γιατί δεν υπήρχαν ή ήταν κατεστραμμένα στο μαγαζί του (υποχρέωση να τα κρατά σε καλή κατάσταση)... Φέραμε όσο κόσμο μπορούσαμε μια που πριν από 3 μέρες καλέσαμε τον ίδιο κόσμο αλλού να μας δει πληρώνοντας αρκετά σε είσοδο και ποτά (όπως είχαμε συνφωνήσει!!!). Αλλά να μας υποχρεώσει να πούμε καληνύχτα σχεδόν σε όλο το προσωπικό για καλές εντυπώσεις ή από την αρχή αν δεν γεμίσει το μαγαζί με το x αριθμό πελατών για να πληρωθούμε, δεν είχαμε συμφωνήσει. Ούτε ήταν συμπεριφορά ή τα μαζεύετε ή παίζετε τσάμπα ή μη λερώνετε τασάκια στο prive γραφείο.........Και άλλες λεπτομέρειες φίλε που τις ξέρεις από μέσα. Δεν θα με πείραζε εξ' αρχής να μας πει παιδιά ναι αλλά όχι κοκκό! Δεν αντιλέγω. Το μαγαζί έχει γράψει ιστορία. Καλά έκανε και κάνει. Αλλά την επόμενη φορά πως θα του φαινότανε να του πω 2 λεπτά πριν αρχίσει το live ξέρεις δεν θα έρθω, φοβάμαι μη και δεν έχει κόσμο και αναβάλω την εμφάνιση. Εκτός αν μας πληρώσεις τόσα, έτσι κι αλλιώς. Ξέρεις τι χάρηκα στο Πειραιά; Τους ανθρώπους που είχαν το μαγαζί. Όχι τον ήχο.... Φεύγοντας μας ευχαρίστησαν και μας έδωσαν συγχαρητήρια. Αυτό έστω και ψέμα να ήταν μου δίνει κουράγιο να κουβαλάω εξοπλισμό στις ανηφόρες και στις σκάλες χωρίς κόπο! Αυτά τα ολίγα... Then as it was, then again it will be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockdrum Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Ξέχασα να σου πω... :?: Εγώ έφτιαξα τη μπάντα, εγώ τη χαλάω. Σας απολύω. :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Πω, πω αυτά δεν γίνονται........ Then as it was, then again it will be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 απλά παίδες οι μαγαζάτορες δεν θεωρούν τη μπάντα προσωπικό σαν τις γκαρσόνες τους DJ κτλ και στο φινάλε φινάλε ρε φίλε δεν έφερα κόσμο μη με ξανά φωνάξεις του λες θα σου κάνω και μια καταγγελία και σου λέω εγώ αν θα σε πληρώσει μετά ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση