Προς το περιεχόμενο

live και χρηματα!

zithon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι ακριβώς.. Ξέχασε (εντός πολλών εισαγωγικών) να πει το πιο σημαντικό: ότι οι περισσότεροι που σχετίζονται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα είναι απίστευτες ΨΩΝΑΡΕΣ. Ο λόγος που δεν τον πληρώνουν όταν τον καλούν να συμμετέχει σε μία εκπομπή της τηλεόρασης' date=' είναι ότι αν δεν πάει αυτός, τότε θα πάνε πολλοί-πολλοί άλλοι, οπότε γιατί να πληρώσεις αυτό που θα έχεις ούτως ή άλλως;

Το οποίον μας φέρνει και στο θέμα του thread, όπου το έχω ξαναπεί ότι κανείς ποτέ δεν πρόκειται να σας πληρώσει για να κάνετε πράγματα που θα κάνατε και απλήρωτοι. Τόσο απλό είναι.[/quote']

Έχεις απόλυτο δίκιο, δε διαφωνώ. Απλά αυτό δε σημαίνει ότι ο Νικολάκης δεν είχε δίκιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 82
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι... Το ποσό των 70 ευρώ / άτομο θεωρείται "φυσιολογικό" για ένα συγκρότημα που παίζει διασκευές ροκάκια προφανώς, έτσι; Γιατί για τις metal συναυλίες τόσο βγάζει όλο το συγκρότημα!! Εντάξει φυσικά μπορείς να βάλεις μεγαλύτερο εισητήριο αλλά δε λέει... Στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον τα περισσότερα γνωστά μαγαζιά όπου γίνονται live θέλουν στάνταρ 6 ευρώ από το εισητήριο και μετά σου λένε "Βάλτο όσο θέλεις και τα υπόλοιπα δικά σου".. Εντάξει, όσο να ναι όμως πόσο πάνω από 6 ευρώ να βάλεις το εισητήριο σε μία underground συναυλία..; Και 8 ευρώ να είναι το εισητήριο ο κόσμος που έρχεται πέφτει στα 2/3 τουλάχιστον... Οπότε αναγκαστικά τις περισσότερες φορές παίζεις χωρίς λεφτά (αφού ο σκοπός σε αυτού του είδους τα live, πέρα από την προσωπική ευχαρίστηση, είναι συνήθως να προωθήσεις και τη δουλειά σου...)

url=http://www.echidna-band.com]Echidna

....βασικα σορρυ αλλα δεν φταινε οι ιδιωτητες μαγαζιων για αυτο που συμβαινει....θα μου επιτρεπσετε να σας πω πως μονο οι μουσικοι φταινε για αυτη την κατασταση...ποιος κανονισε πληρωμη ΠΡΙΝ να κλεισει τη συναυλια?ποιος ζητησε συμβολαιο...?ποιος φοβαται να ονομασει τους ανθρωπους που δεν τηρησαν το λογο/συμβολαιο τους?ποιος πιστευει οτι οι φιλοι δεν πρεπει να πληρωνουν?αν δεν βοηθησουν οι φιλοι κυριοι δεν θα βοηθησει κανεις...και απο την αλλη βαλτε τον εαυτο σας στη θεση αυτων που εχουν τα μαγαζια...παιρνει τηλεφωνο καποιος και σου λεει θελω να παιξω την ταδε εχεις?εχω...5 στους 10 ασχετες σχολικες μπαντες που δεν μπορουν να πιασουν ενα ακορντο...4 στους δεκα κακες αντιγραφες μεγαλων γκρουπ...ολοι φερνουν 5-10 ατομα...και μετα τη συναυλια ζητουν δειλα δειλα να πληρωθουν...ε σορρυ αλλα τοτε ειναι πολυ αργα...η μουσικη ειναι δουλεια για μερικους ...δεν πιστευουν ολοι οτι ειναι καταθεση ψυχης...ειναι τυχαιο οτι ειναι οι ιδιοι που ζουν και απο τη μουσικη?θα προτεινα να ασχολειστε με τη μουσικη μονο στο στουντιο και εξω απο αυτο μαθετε να κανετε σωστες δουλειες...η ακομα καλυτερα βρειτε ενα μανατζερ...(μαλλον αυτος πρεπει να σας βρει οταν ειστε αρκετα καλοι...)...μεγαλη και τρανη αποδειχη των οσων λεω το λαιβ της πεμπτης στο αν...

www.fabliquid.com

και εγω παιδια αναλογη εμπειρια σε λαιβ...παιξαμε ενα τριωρο και δεν πηραμε φραγκο...μονο κερασμενοι οι καφεδες την επομενη μερα που πηγαμε να συζητησουμε!! :D :D :D !!!anyway οπως ολοι υποστηριζουμε και καταλαβαινουμε η μουσικη ειναι απολαυση ειναι παθος ειναι ευχαριστηση ειναι μαγεια και οταν παιζεις το μονο που δε σκεφτεσαι ειναι τα χρηματα!!ενταξει ειπαμε ασ μην πληρωθουμε μια δυο φορες αλλα να μη γινει και συστημα ετσι? :?: :twisted: !!τωρα ετοιμαζουμε νεο λαιβ με τα παιδια οποτε ελπιζω να μου πληρωσει τουλαχιστον ο μαγαζατορας την coca cola!!!χεχεχεχε :D :D :D :D !!

Φέντερ σε Λέο...

εγω ειχα την αντιστροφη εμπειρια.

οταν ξεκινησα να παιζω κιθαρα το 1997 αρχες , μετα απο μισο χρονο εμπειριας επαιξα στο πρωτο μου λαιβ . δε χρειαζεται να σας εξηγησω ποσο καλα επαιζα. power chords μονο. αμα εβαζα κανενα τριφωνο ακορντο , μου φαινοταν σαν να σόλαρα...

Βεβαια και οι υπολοιποι μια απο τα ιδια αν εξαιρεσεις ενα παιδι που κατι ηξερε.

τωρα που κολλανε τα λεφτα στην ιστορια.

Ο ντραμερ μας ο απατεωνας δε ξερω πως τα καταφερε , δε ξερω τι του ειπε του καημενου του αφεντικου για μας, για το ποιοι ειμαστε , αλλα εκεινη την βραδια 5 ατομα πηραμε 50.000 δραχμες (επαναλαμβανω 1997 ).

Ειλικρινα ακομη νιωθω ενοχες για εκεινη την βραδια. Νομιζω οτι τον κλεψαμε και οτι χαρη μας εκανε που μας αφησε να παιξουμε . να ναι καλα ο ανθρωπος.

Τεσπα , τι να κανουμε , ετσι ειναι το εμποριο....

εγω ειχα την αντιστροφη εμπειρια.

οταν ξεκινησα να παιζω κιθαρα το 1997 αρχες ' date=' μετα απο μισο χρονο εμπειριας επαιξα στο πρωτο μου λαιβ . δε χρειαζεται να σας εξηγησω ποσο καλα επαιζα. power chords μονο. αμα εβαζα κανενα τριφωνο ακορντο , μου φαινοταν σαν να σόλαρα...

Βεβαια και οι υπολοιποι μια απο τα ιδια αν εξαιρεσεις ενα παιδι που κατι ηξερε.

τωρα που κολλανε τα λεφτα στην ιστορια.

Ο ντραμερ μας ο απατεωνας δε ξερω πως τα καταφερε , δε ξερω τι του ειπε του καημενου του αφεντικου για μας, για το ποιοι ειμαστε , αλλα εκεινη την βραδια 5 ατομα πηραμε 50.000 δραχμες (επαναλαμβανω 1997 ).

Ειλικρινα ακομη νιωθω ενοχες για εκεινη την βραδια. Νομιζω οτι τον κλεψαμε και οτι χαρη μας εκανε που μας αφησε να παιξουμε . να ναι καλα ο ανθρωπος.

Τεσπα , τι να κανουμε , ετσι ειναι το εμποριο....[/quote']

πωπω φιλε το 97 να παρεις 50.000 ειναι τρελα πραγματα!!! 8O 8O 8O 8O 8O 8O Ασε!!τουλαχιστον εκανες κατι καλο για την κοινοτητα των μη πληρωμενων μουσικων σ'αυτη τη ρημαδα εμποροπελατειακη μουσικη σχεση!! :D :D !!Να σου πω...δε μας δινεις το τηλ του ντραμερ μπας και δουλεψουμε κανεναν?γιατι ο δικος μας κυμβαλοχτυπητης μονο τα κυμβαλα χτυπαει,δε βαραει κανεναν μαγαζατορα!! :twisted: :twisted:

Φέντερ σε Λέο...

Δεν λες στον drummer σου να ασχοληθεί με τις μπιζνες; Το έχει έμφυτο!!!

Ακούς εκεί λυπάται τον μαγαζάτορα!!!! :lol: :lol: :lol:

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

η αληθεια ειναι οτι εχει ταλεντο για μανατζερ , ειναι φοβερος στο να κλεινει απο το πουθενα λαιβ , και ακομη πιο φοβερος στο να πουλαει μεταχειρισμενα πραματα , και ακομη καλύτερος στο να παζαρευει και να αγοραζει μεταχειρισμενα σε εξευετελιστικες τιμες . :lol:

καλα δεν τιθεται θεμα συζητησης!!δωσε το τηλ του σε μας που συζηταμε τωρα και για τα υπολοιπα μελη πες του να βαλει αγγελια!!με μεγαλα γραμματα!τι ψινακης και λαμακιες!!! :P :D :D :D

Φέντερ σε Λέο...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου