Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2018 Παιδιά πώς σας φαίνεται αυτό? [soundcloud]https://soundcloud.com/enriko-zyba/love-lettersdemo-edition[/soundcloud] Είναι ένα Demo από ένα τραγούδι το οποίο σκέφτομαι να ανεβάσω. *Θα ήθελα να μου πείτε την πραγματική σας γνώμη και όχι κάτι το οποίο δεν πιστεύετε μιας και έτσι δεν θα με βοηθήσετε. Οποιαδήποτε γνώμη είναι καλοδεχούμενη αλλά σας παρακαλώ λάβετε υπόψιν σας πως είναι απλώς ένα Demo. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ;D :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2018 Κοίτα, δεν το λες τραγούδι αυτό. Ισως μια εισαγωγή. Μελωδική γραμμή δεν υπάρχει. Αλλά όπως λες είναι demo. Μόνο εσύ όπως το έχεις στο κεφάλι σου ξέρεις. Εγω φαντάζομαι ενορχήστρωση αλλά αυτό δεν το κάνει τραγούδι με αρχή, μέση και τέλος συν μια μελωδία. Προτείνω να το αναπτύξεις κι άλλο. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2018 Εγω ακουσα ενα μερος καποιας, δυνητικα, εισαγωγης ενος, δυνητικα, τραγουδιου. Ειναι μια ωραια ιδεα. Μεχρι εκει. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2018 πολύ πολύ νωρίς ακόμα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2018 Παιδιά σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας μιας και έτσι με βοηθάτε να βελτιώσω αυτό το κομμάτι. Ισχύει, πως αυτό δεν είναι ακριβώς τραγούδι(ακόμα), αλλά είναι απλώς η ιδέα που είχα στο μυαλό μου(γενική ιδέα) οπότε βεβαίως και θα αναπτυχθεί. :) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2018 ντεμο δεν το λες με την καμια. Θα μπορουσε να ηταν ντεμο αν ειχε μια μελωδικη γραμμη απο πανω η μια φωνη να τραγουδαει μια μελωδια.. demo in my book..ειναι κατι που μπορει να καταλαβει καποιος περι τινος προκειται..αλλα του λειπει μια συγκεκριμενη δομη/ ενορχηστρωση / οργανα. Ενα κουπλε κ ενα ρεφρεν ή ενα Α και ενα Β. η οπως λεει το λεξικο A recording made to demonstrate the capabilities of a musical group or performer or as preparation for a full recording. Αυτο που εχεις ανεβασει ειναι μια σειρα απο ακορντα που σου καθεται καλα στο αυτι. Η αποψη μου ειναι οτι θελει περαιτερω αναπτυξη για να μπορεσουμε να καταλαβουμε κ να σε βοηθησουμε καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2018 θα μπορουσε να ειναι εισαγωγη ενος κομματιου , αλλα λειπουν τα υπολοιπα μερη αυτο το 'σταματημα ' που κανεις μου εφερε στο μυαλο την εισαγωγη απο ενα κομματι του Δαντη το οποιο δεν μου αρεσει συνολικα ,αλλα αυτο το 'φρεναρισμα ' ειναι χαρακτηριστικο , αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις , οτιδηποτε καινουργιο αλλωστε εχει ξαναακουστει . Ετσι σαν παρατηρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση