Miltos23 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2018 Τι είναι αυτές ωρε παλικάρια;;;;; https://www.thomann.de/gr/harley_benton_fusion_hsh_mn_aqua.htm Δειτε τα variations για να δειτε σε ποσες διαφορετικές εκδόσεις βγαίνουν, χαλαρα αν μου περισσευαν χτυπαγα 1-2 κιθάρες! All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2018 να ρωτήσουμε τον φούζιο κάτι θα ξέρει... ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2018 Τι είναι αυτές ωρε παλικάρια;;;;; Κιθάρες. 8) . να ρωτήσουμε τον φούζιο κάτι θα ξέρει... ;D Μπα ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2018 Πραγματικα εχω απορια να πιασω μια τετοια κιθαρα στα χερια μου Αλλες με maple, αλλες με ebony, όλες με ατσαλινα τάστα... γαμω.... All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2018 Πόσο να Γκοβανίζει άραγες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2018 1. Αυτο το Ψημεν Μάπλο :P "Roasted Maple" στην ταστιερα, νομιζω οτι θα μου χαλαγε το στομαχι 2. Medium/Jumbo STAINLESS STEEL Frets; Δηλ, να την παμε για σεταρισμα/ fret level κτλ (που ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα θελει), ποσο θα μας παει; Οσο η μιση κιθαρα;;;;!!!! ::) (σημ.: το οτι ειναι πολυ ομορφη, και Guthro-βανιζει, φαινεται. Για το ματι και μονο ειναι Must. Τωρα για τα υπολοιπα;;; :-\ ) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2018 Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2018 νομίζω έχουν ξαναναφερθεί ίδια κοψιά με suhr modern βλέπω βέβαια stainless steel frets και το σκέφτομαι . Για βασική κιθάρα εκμάθησης "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2018 1. Αυτο το Ψημεν Μάπλο :P "Roasted Maple" στην ταστιερα, νομιζω οτι θα μου χαλαγε το στομαχι Ως κάτοχος εξάχορδου με ψημένο μαπλο , δηλώνω ικανοποιημένος και το προτείνω με κλειστά μάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2018 Εννοεις σε Harley benton αντιστοιχα; Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση