vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2018 πολύ αγαπημένο κομμάτι για εξάσκηση εάν και είμαι ακόμα ...μακριά στο να το παίξω όπως θέλω μια προσπάθεια προς το καλύτερο απο την προηγουμενη ελπίζω :) i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2018 Mπραβο Βασιλη και παλι μπραβο. Ειναι το καλυτερο με διαφορα απο οσα εχεις βαλει ως τωρα. Η προοδος ειναι τρομερη,το γουσταρεις και φαινεται. Βαρα του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2018 Με έφτιαξες πρωϊνιάτικα ρε μπαγάσα.... O0 Εύγε! Edit: Θά'θελα να μουν εκεί, σε μια γωνιά, να έβλεπα τις εκφράσεις του προσώπου σου όταν το έπαιζες.... :laugh: ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2018 Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια σας μου δίνουν ενέργεια και πολύ δύναμη για να συνεχίσω :) :) :) :) i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση