vagelism Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2018 Αλλο ενα transcription για τυμπανα σε ενα εξαιρετικο medley και μια καταπληκτικη ενορχηστρωση των γνωστων Higher ground/ Roxanne απο τον Stevie με Quest τον Sting. Τα λογια ειναι περιττα. Enjoy watermarked_Higher_Ground__Roxanne__1.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Performance της παρτιτουρας. Eξωτερικη ηχογραφηση οπως παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2018 Βαγγέλη είναι κρίμα να μην γράφεις τα ωραία σου παιξίματα, όμορφα και όπως πρέπει. Είναι αρκετά απλό και είμαι σίγουρος πως δεν είναι θέμα εξοπλισμού. Όποτε θες είμαι στην διάθεση σου να έρθω στον χώρο σου να το λύσουμε το πρόβλημα για να σε ακούμε όπως πρέπει. Αν το επιθυμείς στείλε π.μ. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2018 Βαγγέλη είναι κρίμα να μην γράφεις τα ωραία σου παιξίματα, όμορφα και όπως πρέπει. Είναι αρκετά απλό και είμαι σίγουρος πως δεν είναι θέμα εξοπλισμού. Όποτε θες είμαι στην διάθεση σου να έρθω στον χώρο σου να το λύσουμε το πρόβλημα για να σε ακούμε όπως πρέπει. Αν το επιθυμείς στείλε π.μ. Ευχαριστω πολυ αλλα No thanx. Αυτος ο δρομος {προγραμματα ηχου κ video} δεν ειναι για μενα. και οι ηχοληπτες ανθρωποι ειναι με κοιλιτσα κ πρεπει να ζησουν... Αυτο που θελω ομως να τονισω ειναι...οτι καναμε αμαν στο νοιζ να ξεφυγουμε απο τους spelling nazis... μην γινεστε sound nazis.. Κουφοι δεν εισαστε ..μπορειτε να καταλαβετε ενα ομορφο οπως λες παιξιμο. Ευχαριστω κ παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2018 Αυτο που θελω ομως να τονισω ειναι...οτι καναμε αμαν στο νοιζ να ξεφυγουμε απο τους spelling nazis... μην γινεστε sound nazis.. ??? ??? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση