gpiad Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2007 υπαρχει καποιο μαγαζι στο κεντρο της αθηνας με αυτα τα οργανα?αντιπροσωπεια σαν να λεμε..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2007 Θα βρεις μερικές στον Τρίμη (Χ.Τρικούπη 1). Κάποιες στρατ έχει και από LP μάλλον δεν του έμεινε και καμμία...Αλλά αντιπρόσωπος επίσημα δεν υπάρχει. Κι αυτές εδώ και μια δεκαετία τις έχει φέρει.... ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδιά μιας και ρώτησε ο φίλος να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Αυτές οι tokai αξίζουν τα λεφτά τους; Γιατί τουλάχιστον εμφανισιακά εμένα μου αρέσουν "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδιά μιας και ρώτησε ο φίλος να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Αυτές οι tokai αξίζουν τα λεφτά τους; Γιατί τουλάχιστον εμφανισιακά εμένα μου αρέσουν απ'οτι διαβασα απο παλιοτερα posts παιδια που ειχαν-εχουν τετοια οργανα ειναι ικανοποιημενοι και τα θεωρουν καλα.....να τα δοκιμασουμε ομως καπου... :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Πάντως TOKAI Japan θα έπαιρνα με κλειστά μάτια (800-1200¤) και παραγγελία από ίντερνετ. LP style ειδικά, γιατί οι strat που έχει είναι πολύ vintage για τα γούστα μου. Έχω παίξει με μια LP του math2014 και με 3 στρατ στον Τρίμη. Η Tokai πραγματικά δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από μια Gibson σαν ποιότητα κατασκευής τουλάχιστον. ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Γιατί δεν λες ότι ΕΙΔΙΚΑ σε ποιότητα είναι κατά πολύ ανώτερη των Gibson; Δυστυχώς το QC της Gibson έχει πάει περίπατο! Ειδικά σε θέματα βαφής κλπ κλπ κλπ... :roll: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Γιατί δεν λες ότι ΕΙΔΙΚΑ σε ποιότητα είναι κατά πολύ ανώτερη των Gibson; Για να μην προκαλέσω πόλεμο και με πουν απόλυτο οι Gibsonάκηδες!!! (έχω και εγώ Gibson-Sg βέβαια) :lol: :lol: :lol: ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Δυστυχώς, αν και βλαμμένος με τις Gibson, οφείλω να παραδεχτώ ότι οι γιαπωνέζοι (TOKAI, GRECO, EPIPHONE ELITIST) είναι σε άλλο επίπεδο! Από την άλλη οι αμερικάνοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ProblemChild Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως κάποιοι dealers σε Γερμανία και Αγγλία περιμένουν κάποια καλά μοντέλα (LS135 και πάνω) το Φλεβάρη, και μάλλον θα γίνω κάτοχος μιας Tokai (LP style). Αν τελικά γίνει αυτό θα δώσω σήμα και όποιος θέλει την βλέπει και από κοντά. 8) The System Error Band Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2007 Ο μεταλλιδης φερνει. Ειναι στην αθηνα διπλα απο ζοζεφ και το κεντρικο του καπου στο Ν. Ηρακλειο. Εχει και ιστοσελιδα. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση