sergei Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα μετα το big bad wolf, συνεχίζουμε με το νεο μας βιντεο : Ordinary Faces οι ηχογραφλησεις έγινας στ..α σπίτια μας... music by Kyriakos Mourtzouchos Lyrics by Aris Androutsos and Kyriakos Mourtzouchos Kris Lee: Vocals Yoed Nir: violins and cellos Sakis Bastas: Bass guitar Kyriakos Mourtzouchos: Guitars, Keyboards programming production by Kyriakos Mourtzouchos Mix by Sakis Bastas and Kyriakos Mourtzouchos video by Kyriakos Mourtzouchos https://www.facebook.com/destroear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2018 μπράβο ρε παιδιά... ως συνήθως, ακούγοντας αρχικά κάτι πήγα να σκεφτώ να πω για πιο ομαλό άπλωμα των συνοδευτικών οργάνων στην σκηνή ή για μια ελαφρά "τραχιά" ηχοληπτική αντιμετώπιση στον ήχο της φωνής (που θα προτιμούσα πιο smooth), αλλά γρήγορα παρασύρθηκα από την ολοκληρωμένη άποψή σας και μέχρι να τελειώσει τα ξέχασα... εσείς πες τε ότι δεν τα ακούσατε κι εγώ απλά θα βάλω ξανά την άψογη (ειδικά για τις συνθήκες που περιγράφετε) προσπάθεια σας για να την απολαύσω χωρίς δεύτερες σκέψεις... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και πάλι... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2018 Εξαιρετικο και αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2018 Συγχαρητήρια κύριοι. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση