Superfunk Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2018 Για καμια συνταγη ποιον ρωταω?? ΦΥΣΙΚΑ τον Superfunk ;D Ειμαι δραματικα καλυτερος μαγειρας απο gear tech,μουσικος,συνθετης,songwriter,κιθαριστας,πιανιστας,μπασιστας και ντραμμερ MAZI ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2018 Τον LK τον ρωτάμε για λεπτομέρειες-συμβουλές διαζυγίου και τα διαδικαστικά του..... "Δικηγόρος" είναι συμπληρωματικό επάγγελμα βρε Φώτη. Ο LK είναι πρωτίστως φωτογράφος/ατζέντης μοντέλων. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2018 Και ενα τελευταιο... Για συμβουλες γαμου ποιον ρωτω??? Απ' οταν πηρα την τελευταια τελε με εχει σκισει η γυναικα μου. Και αντε να της εξηγω για vm strat κλπ.... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2018 Και ενα τελευταιο... Για συμβουλες γαμου ποιον ρωτω??? Απ' οταν πηρα την τελευταια τελε με εχει σκισει η γυναικα μου. Και αντε να της εξηγω για vm strat κλπ.... Τον Gvour..... το έχει κάνει επιστήμη το "άθλημα"....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2018 Εχουμε και ιδιο ονομα. G απο το gademis... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση