music man Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2018 Καλημέρα, προσπαθώντας να πετυχω κάποιους ήχους σε ένα τραγούδι που παράγω χρειάστηκε στην εισαγωγή να δυναμώσω πολυ το room mic, μιας και ειχε 2-3 μέτρα αποσταση απο τα τύμπανα άκουγα τις ατάκες διπλές οπότε μετακίνησα χειροκίνητα το room ακριβώς επάνω στα close. Έτσι μου γεννήθηκε η απορία: αν θέλω να σείρω όλο το track πίσω στο χρόνο από το delay time του cubase, πως θα βρω ποια είναι η απόσταση από το κοντινό ικρόφωνο ώστε να μη κουνάω τις κυματομορφές? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2018 Ο ηχος ταξιδευει περιπου 1 ft σε καθε 1 ms,δηλαδη σχεδον 1 μετρο ανα 3 ms. Tip: προτιμησε αν θελεις σαν close μικροφωνο αναφορας το mic του snare Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
music man Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2018 Ο ηχος ταξιδευει περιπου 1 ft σε καθε 1 ms,δηλαδη σχεδον 1 μετρο ανα 3 ms. Tip: προτιμησε αν θελεις σαν close μικροφωνο αναφορας το mic του snare Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δε με βοηθάει και πολύ αυτό μιας και δε ξερω την απόσταση που υπήρχε. Λοιπόν έδωσα λυση στον εαυτό μου όμως και σας τη γράφω κι εδώ, βάζεις το project timeline να δείχνει σε seconds κι όχι bars&beats, ζουμάρεις υπερβολικά και μετράς την απόσταση που γραφει επάνω...τώρα αν είναι καλύτερο ή χειρότερο, είναι ανάλογα το τι θέλεις να πετύχεις φαντάζομαι...για περιπου 3 μέτρα βρήκα 10.5ms... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση