darshan Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2018 υβριδικό σετάκι 9 - 46? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2018 Δεν ξέρω αν κάποιος παίρνει πολλαπλά πακέτα να μας πει συγκεκριμένα... Παιρνω 10-Pack και δεν ειχα μεχρι στιγμης ποτε θεμα. Ολες οι συσκευασιες ειναι αεροστεγως κλεισμενες παντα. το σετ με τα δεκα d addario σετς υπαρχει πουθενα ευρωπη να το παραγγειλεις? Συνηθως μου το φερνουν φιλοι απο αμερικη, και βγαινει καπου 2,5-3 ευρω το σετ, αλλα δεν βολευει παντα Μπορεις να το παραγγειλεις απο αμερικη , οπως εκανα εγω τελευταια φορα για να μη δωσω 20 ευρω στο τομαν για μεταφορικα , ή φυσικα απο το ... τομαν Επισης η pyramid βγαζει ενα σετακι 10-38 αλλα δεν ξερω αν θα το βρεις ευρωπη. Oι GHS που αναφερθηκαν επισης και βρισκεις πιο ευκολα. Η fender και η Dean Markley που εβγαζαν το ιδιο σετ ακριβως (Hendrix inspired οπως λενε και οπως λεει κι η pyramid για το σετ που σου λεω) ειναι discontinued Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση