Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 Χαιρετώ, Ενα νανούρισμα για την ενός έτους ανιψιά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 Ωραίο αλλά είναι λίγο ξεκούρδιστο ή μήπως εγώ δεν ακούω καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 Ωραίο αλλά είναι λίγο ξεκούρδιστο ή μήπως εγώ δεν ακούω καλά; Τα κουδουνάκια εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 Τα κουδουνάκια εννοείς? Όχι, το πιάνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 Όχι, το πιάνο. Το πιάνο είναι vst και το χρησιμοποιώ συνέχεια,δεν μου το έχουν ξαναπεί και δεν έχω και το αυτί για να το καταλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 Ειδικά τις συγχορδίες (το αριστερό χέρι) τις ακούω λιγάκι detuned - modulated. Δεν ξέρω, μήπως κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 Ειδικά τις συγχορδίες (το αριστερό χέρι) τις ακούω λιγάκι detuned - modulated. Δεν ξέρω, μήπως κάνω λάθος; Ααααα,το αριστερό χέρι είναι ήχος από Wurlitzer και του έχω tremolo και spring reverb,πρώτη φορά το χρησιμοποίησα αλλά όπως προείπα δεν έχω το αυτί για να τσακώσω.Ισως γιατί παίζω κάποιες συγχορδίες σαν κιθάρα και τα εφφέ του χαλάνε τον ήχο? Κάποιος πιο ειδικός απο εμένα θα μπορούσε να απαντήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 ...του έχω tremolo Αυτό ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 Αυτό ;D :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση