mad_nassos Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2018 Γεια χαρά σε όλους! Σκέφτηκα μαζί με τα βίντεο που έχω φτιάξει με μαθήματα για γιουκαλίλι να φτιάξω και μερικά βίντεο unboxing και να παρουσιάζω ukuleles μιας και βρέθηκαν στα χέρια μου... O0 Αρχίζουμε με το πλαστικό και αδιάβροχο Waterman της Kala. Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2018 Στο γιουκαλίλι γράφει DC. Στο κουτί γράφει SG. Δικά σας τα συμπεράσματα... Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2018 Στο γιουκαλίλι γράφει DC. Στο κουτί γράφει SG. Δικά σας τα συμπεράσματα... Εμένα πιο πολύ μου θυμίζει esp ltd viper,γιατί στα cutaways είναι λίγο στραβοχυμένο το ukelele.Στείλε αν είναι κάποιο email απ'εκεί που το πήρες να σου πουν αν λέγεται sg ή dc.Εγώ πιστεύω ό,τι είναι sg like dc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2018 So what.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 Εμένα πιο πολύ μου θυμίζει esp ltd viper,γιατί στα cutaways είναι λίγο στραβοχυμένο το ukelele.Στείλε αν είναι κάποιο email απ'εκεί που το πήρες να σου πουν αν λέγεται sg ή dc.Εγώ πιστεύω ό,τι είναι sg like dc. Σωστό! Αλλά και η ESP LTD-VIPER δεν είναι ουσιαστικά μία στραβοχυμένη SG; :P :P Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2018 Σωστό! Αλλά και η ESP LTD-VIPER δεν είναι ουσιαστικά μία στραβοχυμένη SG; :P :P Έτσι ακριβώς.Το ukele σε βόλεψε σαν βάρος είναι μοιρασμένο γιατί μου δίνει την εντύπωση ότι το σώμα είναι πάρα πολύ βαρύ σε σχέση με το μπράτσο.Άντε εύχομαι και telelele τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2018 Έτσι ακριβώς.Το ukele σε βόλεψε σαν βάρος είναι μοιρασμένο γιατί μου δίνει την εντύπωση ότι το σώμα είναι πάρα πολύ βαρύ σε σχέση με το μπράτσο.Άντε εύχομαι και telelele τώρα. Όχι το βάρος δεν είναι πολύ σωστό, αλλά δεν είναι δικό μου, μόνο για τις ανάγκες του βίντεο το χρησιμοποίησα... Telelele θα ήταν όλα τα λεφτά! Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2018 Telelele θα ήταν όλα τα λεφτά! Σωστά προς το παρόν ας αρκεστούμε σε ένα καλό βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2018 Ένα τελευταίο που έπεσε στα χέρια μου! Αρκετά δυνατό, μου άρεσε πολύ! O0 Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2018 Με walnut ταστιέρα και σώμα spalted maple είναι σίγουρα μερακλίδικο όργανο.Δεν εκπλήσσομαι που δε φαλτσάρει.Ασχέτως που έχει γεμίσει ο τόπος με φαλτσογιουκαλίλια αυτό ειναι εκπληκτικό όργανο αν μπορεί να κρίνει κανεις από ενα βίντεο...πάντως ο ήχος του είναι καμπάνα δυνατός σ'αυτο παιζει ρόλο που ειναι μοντελο tenor.Σίγουρα επίσης θα είναι και πολυ ανετο λόγω μεγέθους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση