cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2018 Χωρίς σχόλια..... https://shop.fender.com/en-GR/electric-guitars/telecaster/2018-limited-edition-jazz-tele/0176010703.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=blast-060518-parallelUSfinal&utm_term=fender&src=email23DT060518&utm_content=largemod-jazztele&sc_src=email_1003010&sc_lid=69005342&sc_uid=kv3c6CoiuH&sc_llid=1143615&sc_eh=4ba53b3bf7221bd41&rl=en_US Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2018 Mαματη,μου θυμιζει ενα παλαιοτερο ιαπωνικο μοντελο αλλα σιγουρα τo surf green τα σπαει... https://images.reverb.com/image/upload/s--V8DyAN7f--/a_exif,c_limit,e_unsharp_mask:80,f_auto,fl_progressive,g_south,h_620,q_90,w_620/v1488759078/gr6fpdvvqkl1qbjgnugh.jpg[/img] Guitar Blog: Fender Jazz-A-Caster, MIJ signature model of Will Ray of the Hellacasters αλλα ειναι ΠΟΛΥ παλια μοντα και ευρεως διαδεδομενη στον κοσμο των tele-moders,οποτε δεν κανει τιποτα το καινουργιο,απλα ακολουθει την ΖΗΤΗΣΗ των πελατων της (οπως εκανε και για τις Jazzcaster) απλο Μarketing 101 δηλ. ;) καθολου κακη ιδεα να βαλεις το καλυτερο Tremolo ever (jazzmaster) σε μια tele. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2018 Mαματη Δηλαδή θες να πεις ότι σου αρέσει...; :-X Εάν ήσουν υιός μου πάντως θα σε αποκλήρωνα.... >:D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2018 Δηλαδή θες να πεις ότι σου αρέσει...; :-X Εάν ήσουν υιός μου πάντως θα σε αποκλήρωνα.... >:D ;D ;D ;D Αν μου αρεσει λεει?αν ειχα φραγκα την επαιρνα ΧΘΕΣ..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2018 Αν μου αρεσει λεει,αν ειχα φραγκα την επαιρνα ΧΘΕΣ. Έμ δεν έγινες δημ. υπάλληλος να έχεις χρήμα 13 μήνες τον χρόνο... :police: Κάτσε τώρα με τις ιδιοκατασκευές σου... :angel: που, παρεμπιπτόντως, τις θέλω όλες.... :laugh: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2018 Φοβερο εργαλειο. Και χρωμα... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2018 Μόλις την είδα μου έσκασαν στο μυαλό σχέδια που έκανα πέρυσι για συνδυασμό tele με jaguar κι έπαθα πλάκα! Πολύ ωραίο χρώμα, από τα αγαπημένα μου. Ένα αρνητικό που έβλεπα σε custom-ιές είναι το συνδυασμό του tele επιλογέα με το jaguar tremolo , πράγμα που μου φαινόταν απαράδεκτο και χαίρομαι που η fender δεν την πάτησε σε αυτό το θέμα. Παρ'ότι όμως μου αρέσει η τακτοποίηση των knobs που έκαναν, θεωρώ ότι το έχασαν σε θέμα pickguard σε εκείνη τη μεριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2018 Προσωπικά την βλέπω σαν luthier και δεν με ενδιαφέρει το historically correct ;D ;D οπότε μια χαρά τη βρίσκω έχει το τρέμολο που μ αρέσει το σχήμα που αγαπάω σε fender και επιτέλους τα pots εκεί που πρέπει :laugh: Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2018 Η φαση με το Τσέρνομπιλ τοσα χρονια μετα κανονικα θα επρεπε να είχε ξεθυμανει... "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2018 Εντάξει μωρέ, μια χαρά όλα εκτός απ' το όνομα. Jazz Tele και μπούρδες... Frankencaster λέμε. (Ευτυχώς είναι λίμιτεντ εντίσιον φάση κι έτσι, και δεν θα δούμε πολλές ;D). Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση