gskar Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα. ένα νέο κομμάτι μου για ακουστική (μπορεί κάποια στιγμή να το παίξουμε και με το σχήμα μου). Με μπόλικη ονειροπόληση και νανουρισματική διάθεση. Όσοι ψάχνετε γκάζια απομακρυνθείτε από την οθόνη σας :laugh: Η κιθάρα είναι φτιαγμένη από τον Γιάννη Παβέζα και δυστυχώς δεν είναι δική μου :'( :'( :'( Ευχαριστώ για την ακρόαση http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2018 φίλε μου άξιος! Εύχομαι πάντα τέτοια και καλύτερα (είμαι σίγουρος) και μια μέρα η γλυκιά κιθάρα να γίνει δική σου, αν και είμαι σίγουρος ότι με όποιαν πιαστείς αριστουργήματα θα βγάλεις. Μπράβο! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2018 Πανεμορφο κομματι! Συγχαρητηρια! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2018 Καταπληκτικος φιλτατε Γιωργο,τι να λεμε. Και το κομματι τοσο ωραιο. Κριμα που δε σε ακουμε συχνοτερα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2018 Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2018 Anar kaluva tielyanna, gskar. :) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2018 Highlands και άρωμα από καλό malt μου έβγαλε εμένα πάντως. Υπέροχο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2018 Πανέμορφο το κομμάτι σου φίλε μου και "άλλη κλάση" το παίξιμο σου..... Εύγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 Σας ευχαριστώ όλους. Anar kaluva tielyanna, gskar. :) Καλά αν δεν καταλαβανες εσύ τον τίτλο στην γλώσσα των ξωτικών ποιος θα τον καταλάβαινε; :laugh: http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 Χαιρομαι παρα πολυ οταν ανακαλυπτω τι σημαινει ενα nickname στο ιντερνετ, μεσα απο τοσο ωραιο παιξιμο και τοσο αερινη και ευγενικα ουσιαστικη μουσικη. Τα συγχαρητηρια μου!! ειλικρινα!! Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση