Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2018 Χαιρετώ, Προσπάθησα να πλέξω 2 μελωδίες που με βασάνιζαν καιρό και το αποτέλεσμα βρίσκεται στο link. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2018 Το (τα..) κομμάτι(α) είναι πολύ ωραίο(α)...απλώς στα δικά μου (πολύ μικρά... ::) :-X :-[) αυτιά σαν να σου ξέφυγαν κάνα δυό σταυροβελονιές στην ένωση εκεί στο 0:24-0:25 και σε 3-4 σημεία οι αλλαγές(?) στο τέμπο μου "φάνηκαν" σαν να "έκοβαν" κάτι από την "smoothless" ροή του κομματιού. Λεπτομέρειες θα μου πεις και θα έχεις δίκιο αλλά, όπως ξέρεις, είναι οι αγαπημένες κρυψώνες του Lucifer...... >:D :laugh: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2018 Το (τα..) κομμάτι(α) είναι πολύ ωραίο(α)...απλώς στα δικά μου (πολύ μικρά... ::) :-X :-[) αυτιά σαν να σου ξέφυγαν κάνα δυό σταυροβελονιές στην ένωση εκεί στο 0:24-0:25 και σε 3-4 σημεία οι αλλαγές(?) στο τέμπο μου "φάνηκαν" σαν να "έκοβαν" κάτι από την "smoothless" ροή του κομματιού. Λεπτομέρειες θα μου πεις και θα έχεις δίκιο αλλά, όπως ξέρεις, είναι οι αγαπημένες κρυψώνες του Lucifer...... >:D :laugh: Καλημέρα και σε ευχαριστώ, οι αλλαγές στο tempo μεταξύ μελωδιών ήταν ηθελημένες αλλά ίσως να έχεις και δίκιο,θα το αφήσω και θα το ξανά ακούσω μετά από λίγες μέρες γιατί τώρα στο μυαλό μου έχει δέσει κατά αυτόν τον τρόπο.Τα υπόλοιπα λάθη στο tempo σε 1-2 σημεία άκυρα είναι καθαρά θέμα αταλαντοσύνης :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση