Nestoras Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2018 δεν νομίζω να τάλεγες αυτά αν μεγάλωσες με τους purple. Εγώ τους γνώρισα στα 16 μου όταν βγήκε το machine head. Μετά πήγα προς τα πίσω. Και άντεξα μέχρι που έφυγε ο Blackmore. Μεγαλώνεις με κάποιον όταν φτιάχνεται. Όταν είναι είδηση. Όχι όταν είναι παρελθόν και έχουν έρθει οι επίγονοι. Έχουν και καλούς δίσκους χωρίς Blackmore. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2018 Έχουν και καλούς δίσκους τον καλύτερό τους δίσκο χωρίς Blackmore. Το διόρθωσα. 8) Come taste the band. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2018 Έχουν και καλούς δίσκους χωρίς Blackmore. Kαι άθλιο με Blackmore. https://en.wikipedia.org/wiki/Slaves_and_Masters InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση