sotiroubas Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2018 Ένα μικρό σφηνάκι ;D από κάτι που γρατζουνάω αυτό το καιρό :) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2018 χαμήλωσε τα τύμπανα. Δεν ξεχωρίζει τίποτα... ::) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2018 Γειά σου ρε sotirouba με τα ωραία σου! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2018 Ότι είπε ο dimsonic. Για να το απολαύσουμε και μεις δηλαδή. Υγ off topic: Με τέτοια φλέβα μακαρόνι στο αριστερό τη φεντεριά πρέπει να τη κόβει κρύος ιδρώτας μη τη τσακίσεις στα δύο! :laugh: :laugh: :laugh: "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2018 Λοιπόν Σώτερ κακώς έβαλες teaser. Το ξέρω ότι λέω τα ίδια και τα ίδια, αλλά επειδή αυτό που άκουσα μου φάνηκε Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο, θέλω να το ακούσω ολοκληρωμένο και ηχογραφημένο. Βρες ρε μάστορα κανένα φίλο που να μένετε κοντά και να έχει κάρτα ήχου και DAW, και γράψτο κανονικά. ΣΚΟΤΩΝΕΙ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2018 Kαι να ηθελα να πω τιποτε αλλο-που δεν ηθελα δηλ-με προλαβαν οι σοφοι γεροντες(?)(Yemeth,φασιον ;D).Κατι ξερουν παραπανω απο του λογου μου. ;) Γαζωνεις αδερφε. :) Για δωσε να γουσταρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2018 Dimsonic yameth gmoukou Fusiongtr gvour Ευχαριστώ πολύ για την δέουσα προσοχή και υποστήριξη καθώς και για τα σχόλια σας νάστε καλά :) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση