cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 Άντε και εις ανώτερα, να σε δούμε Dj...... :laugh: ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 εσύ rapper εγώ dj... ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 Τελείωσε το ματς; :laugh: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 Δεν ξερω δεν έβλεπα... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2018 ενδιαφέρουσα βάση και επιλογές. Του αξίζει ενα πιο πλουσιο progression. Αν αποφασίσεις να το εμπλουτίσεις μιας και έχεις τη δυνατότητα, νομίζω θα αξίζει. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2018 ενδιαφέρουσα βάση και επιλογές. Του αξίζει ενα πιο πλουσιο progression. Αν αποφασίσεις να το εμπλουτίσεις μιας και έχεις τη δυνατότητα, νομίζω θα αξίζει. προτάσεις δεκτές... :-* (αλλιώς θα μείνει στο χρονοντούλαπο - πειραματισμός είναι) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2018 προτάσεις δεκτές... :-* (αλλιώς θα μείνει στο χρονοντούλαπο - πειραματισμός είναι) πχ ξεκινάς με ένα master.... ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2018 Καλή αρχή με τις λούπες. Αστείρευτη πηγή έμπνευσης. Απο σένα εξαρτάται τι θα βγει, αρκεί να μην πέσεις στην... λούπα και παίζεις προετοιμασμένα κομμάτια. Και βέβαια είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς να παίξει πάνω σε μια φοβερά εκτελεσμένη μπασοντραμολούπα απο βιρτουόζους. Το θέμα είναι να μην ξεχωρίζει αρνητικά το δικό μας. Άλλη λούπα κι αυτή... Εγω πάντως εκτιμώ και ταυτίζομαι με τα ακούσματα σου, καθ'ότι συνομήλικοι αλλά και με παρεμφερείς αναζητήσεις. Σχόλιο Βου: φίλε χαϊεντά... δεν μπορείς να μιλάς για master και να έχεις τα τύμπανα να ταξιδεύουν left - right και να αλλάζουν χώρους. Το ίδιο και η υπόλοιπη μπάντα. Αφου μελετάς, δώσε περισσότερη σημασία στην τρισδιάστατη παρουσία της μείξης, μπρος - πίσω, μέσα - έξω. Reverb, delay, compression, Panning και καλές πηγές είναι τα εργαλεία σου. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2018 1. Το οτι ειναι πειραματικο με λουπες δηλ artificial θεωρησα οτι μου δινει ελευθερια ορισμενα πραγματα να βολταρουν. Δεν ηθελα να υπαρχει συμβατικη εικονα. 2. Παναρισματα με τις ντραμολουπες δεν υπηρξαν. Μια που την εφτιαξα στο ezdrummer ειναι παναρισμενη στο χωρο by default. Η αλλη που πηρα ετοιμη ειναι στο κεντρο μοιρασμενη οπως τη βρηκα. Η μονη αμαρτία ηταν οτι καπου παιζουν μαζι και φυσικα ότι συχνοτικα διαφερουν. Κατι που επίσης αφησα για να φαινεται ποιο ειναι ετοιμο και πιο "αληθινο". Ευχαριστω για τις γνώμες. Πειραμα ηταν και δεν θα επαναληφθει σε τετοια έκταση προς το παρον. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2018 1. Το οτι ειναι πειραματικο με λουπες δηλ artificial θεωρησα οτι μου δινει ελευθερια ορισμενα πραγματα να βολταρουν. Δεν ηθελα να υπαρχει συμβατικη εικονα. Οτι θες κάνεις. Αλλά με λουπες φυσικών οργάνων; Θα προτιμούσα συνθογενή όργανα γι αυτό. Μόνο εσύ το ξέρεις ότι είναι λούπες. Εγω ακούω μουσικούς να παίζουν φυσικά όργανα. 2. Παναρισματα με τις ντραμολουπες δεν υπηρξαν. Μια που την εφτιαξα στο ezdrummer ειναι παναρισμενη στο χωρο by default. Η αλλη που πηρα ετοιμη ειναι στο κεντρο μοιρασμενη οπως τη βρηκα. Η μονη αμαρτία ηταν οτι καπου παιζουν μαζι και φυσικα ότι συχνοτικα διαφερουν. Μα εδω είναι η δουλειά σου ηχολήπτη! ;) Πειραμα ηταν και δεν θα επαναληφθει σε τετοια έκταση προς το παρον. Γιατί ρε φίλε, θα πληρώσεις διόδια την επόμενη; Πολυ σοβαρά την παίρνουμε την ζωή νομίζω. ;) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση