music man Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 Λοιπόν , έχω αυτή την blade stratocaster από μικρός και λόγω vintage στυλ (χαμηλά και φαγωμένα τάστα) δε βοηθούσε τόσο στο παίξιμό μου και την είχα παρατήσει, όπως και να έχει σκέφτηκα πως θα μπορούσα να της κάνω ένα φρεσκάρισμα σε 90's vibes O0 (σε λίγο ακολουθούν τα επόμενα στάδια σε φώτος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
music man Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 Aυτές τις ταινίες μου τις είχε κολλήσει ο τεχνικός όταν του την είχα πάει για να μου αφαιρέσει το τρίτο knob (γιατί καταλάθως γυρνούσα το volume στα palm mutes) και μου πε "τώρα είναι κιθάρα για punk!" 8) (Με λίγο οινοπνευματάκι υψηλής περιεκτικότητας κατάφερα να τα ξεκολλήσω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
music man Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 Και τέλος, μερικά καλούδια από το ebay :laugh: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
music man Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 Voila! ::) Παιδιά να σας συστήσω τον Στράτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 Ωραίος ο χρωματικός συνδυασμός. Το αυτοκόλλητο χαρτί δεν το είχα σκεφτεί ποτέ σαν λύση. Πως είναι απο κοντά, στις γωνίες και την περίμετρο; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
music man Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 Ωραίος ο χρωματικός συνδυασμός. Το αυτοκόλλητο χαρτί δεν το είχα σκεφτεί ποτέ σαν λύση. Πως είναι απο κοντά, στις γωνίες και την περίμετρο; Στις γωνίες και περιμετρικά είναι τέλειο, αν το κοιτάξεις στο φως όμως φαίνονται μικρές φουσκαλίτσες που είναι αδύνατον να τις αφαιρέσεις όλες, αν ξέρετε κάποιου είδους χρώμα που να πιάνει και να φαίνεται καλά επάνω στο πλαστικό δώστε ιδέες (αν και το αυτοκόλλητο καλύπτει της τρύπες), τα κλασσικά σπρέυ φεύγουν αν δε κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2018 τα κλασσικά σπρέυ φεύγουν αν δε κάνω λάθος. Ψηφιακή εκτύπωση...δεν φεύγει με τίποτα και βάψιμο από επαγγελματία...πάλι δεν φεύγει με τίποτα!!! Eδώ βλέπετε την ίδια διαδικασία με κακής ποιότητας pickguard και εδώ περιγραφή της περιπέτειας ;D The “Inka Silver” Project Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atav Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2018 Plasti Dip. Όποτε θέλεις το αφαιρείς σε ένα λεπτό. Έχω βάψει ολόκληρο σώμα μ'αυτό όταν μπήκε ο σατανάς μέσα μου και ήθελα ντε και καλά ροζ ibanez ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση