cos_dr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2018 Ξέρεις τι? Είναι πολύ loud αυτό. Είναι πικαρισμένο, έχεις βάλει μεν τον limiter να κοβει, αλλά δεν μπορεί να γινει δυναμική επεξεργασία. Στείλτο όπως βγαίνει από το daw και στα -6db όριο για να υπάρχει headroom για ανόρθωση. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2018 όχι όπως βγαίνει από το daw μαζι με αυτά που έβαλες στο master channel βγάλτα και στείλτο ξερό. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2018 Πάρτε αυτό προς το παρόν. Μαστερ στο μάστερ με reference το του superfunk Μονο μην γελάτε, έτσι? χαχαχαχαχχαχ ;D ;D ;D Slowly_dying_t-racks_test1_hahaha.mp3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2018 Η μπότα δυνατότερη στο δικό σου Κώστα, το μπάσο διαφορετικό, αλλά σαν να μου φάνηκε ότι το δικό μου έχει περισσότερη ευκρίνεια.... :P Εννοείτε ότι μετέτρεψα το wav μου σε 192 kb/s (ωσάν το δικό σου) και τα συνέκρινα side by side! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2018 Η μπότα δυνατότερη στο δικό σου Κώστα, το μπάσο διαφορετικό, αλλά σαν να μου φάνηκε ότι το δικό μου έχει περισσότερη ευκρίνεια.... :P Εννοείτε ότι μετέτρεψα το wav μου σε 192 kb/s (ωσάν το δικό σου) και τα συνέκρινα side by side! περίμενε χαχαχαχχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2018 Λοιπόν εγώ αυτά τα δύο παρουσιάζω έτσι στο πόδι. Slowly_dying_t-racks_test_2.mp3 Slowly_dying_t-racks_test_3.mp3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2018 To "τεστ 2" μ'άρεσε... αν και το δικό μου μ'αρέσει περισσότερο.... Πάντως με ένα προγραμματάκι και χωρίς πολλά πολλά, ρε γαμώτο, μαστεράρεις πλέον αξιόλογα... Edit: Fusion όχι μόνο χα χα χα...πες και κάτι..... :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2018 To "τεστ 2" μ'άρεσε... αν και το δικό μου μ'αρέσει περισσότερο.... Πάντως με ένα προγραμματάκι και χωρίς πολλά πολλά, ρε γαμώτο, μαστεράρεις πλέον αξιόλογα... για τα δικά μου δεδομένα η σολο ηλεκτρικη είναι λιγο ψηλά στη μιξη. Η να την χαμηλώσεις λίγο ή μετά θέλει μικροπαρεμβάσεις κατά τη γνώμη μου. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2018 για τα δικά μου δεδομένα η σολο ηλεκτρικη είναι λιγο ψηλά στη μιξη. Η να την χαμηλώσεις λίγο ή μετά θέλει μικροπαρεμβάσεις κατά τη γνώμη μου. Έ τι σκ@τ@ ψώνια κιθαρίστες είμαστε εάν δεν έχουμε πάνω πάνω τα σόλο μας..... 8) ;D ναι κι εμένα μου ακούγετε ψηλά, θα την χαμηλώσω... :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2018 REPORT στον cos_dr ΣΠΑΜΑΡΕΙ ΜΑΣΤΕΡΣ χαχαχαχαχαχαχαχα ;D ;D ;D ;D Slowly_dying_t-racks_test_4.mp3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση