Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2018 Χαιρετώ, Ενα κομμάτι που έγραψα αργά το βράδυ,εξού και το μελαγχολικό της μελωδίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2018 Εξαιρετικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2018 Εξαιρετικο. Εσύ έχεις σκοπό να πάρουν τα μυαλά μου αέρα :P. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2018 Εσύ έχεις σκοπό να πάρουν τα μυαλά μου αέρα :P. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Οτι ακουω λεω. Ο τροπος που γραφεις ειναι του γουστου μου. Αυτο ακριβως,τιποτε αλλο. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2018 Εσύ έχεις σκοπό να πάρουν τα μυαλά μου αέρα :P. Να τον ακούς τον gvour, ξέρει τι λέει! ;) :) Πολυγραφότατος και μάλιστα με "πονήματα" μουσικότατα που έχουν κάτι να πουν... Εάν έχω κάτι για να γκρινιάξω :P, είναι εκεί αυτές οι νότες του ηλ. πιάνου αριστερά του κλαβιέ (κι όχι μόνο...) που σαν να μπερδεύονται μεταξύ τους, σαν να χάνουν την "αυτονομία" τους....Ίσως με κάποιο κομπρέσορα, Eq, ή με λιγότερο Ambience στον ήχο, θα ακουγόταν καλύτερα το όργανο, εκτός εάν ήταν επιλογή σου, οπότε πάσο! Συνέχισε.... Edit: Gvour, εγώ γιατί νόμιζα ότι του γούστου σου ήταν μουσικές τύπου Thunder ;D ;D ;D και ουχί μουσικές τύπου Aravanis.....? ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2018 Να τον ακούς τον gvour, ξέρει τι λέει! ;) :) Πολυγραφότατος και μάλιστα με "πονήματα" μουσικότατα που έχουν κάτι να πουν... Εάν έχω κάτι για να γκρινιάξω :P, είναι εκεί αυτές οι νότες του ηλ. πιάνου αριστερά του κλαβιέ (κι όχι μόνο...) που σαν να μπερδεύονται μεταξύ τους, σαν να χάνουν την "αυτονομία" τους....Ίσως με κάποιο κομπρέσορα, Eq, ή με λιγότερο Ambience στον ήχο, θα ακουγόταν καλύτερα το όργανο, εκτός εάν ήταν επιλογή σου, οπότε πάσο! Συνέχισε.... Edit: Gvour, εγώ γιατί νόμιζα ότι του γούστου σου ήταν μουσικές τύπου Thunder ;D ;D ;D και ουχί μουσικές τύπου Aravanis.....? ::) Σε ευχαριστώ και εσένα αδερφέ. Εβαλα περισσότερη ουρά από ότι έπρεπε μάλλον(τόση μάλιστα που δεν χρειάστηκε ποτέ να πατήσω pedal),αλλά μου άρεσε αυτό που άκουγα :P. Από θέμα μίξης κλπ είμαι ακόμα άσχετος, οπότε κάνω του κεφαλιού μου ;D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2018 Gvour, εγώ γιατί νόμιζα ότι του γούστου σου ήταν μουσικές τύπου Thunder ;D ;D ;D και ουχί μουσικές τύπου Aravanis.....? ::)[/left] Δε θελω να σκισω το θεμα του Νικου γιατι θα μας δειρει ο ανθρωπος αλλα....με προγκας. Εισαι προγκεστερ. ;D ;D Του γουστου μου ειναι η μουσικη του Νικου(γραφει τοσο ωραια),πολλα αλλα επισης. Η αναγκη ομως με κανει να γραφω τετοια πραγματα,λαικης κοπης να λεμε(τυπου Thunder),γιατι δεν ξερω μουσικη. Ας οψεται η ζωη ρε φιλε. ;D Το σταματαω εδω,σορυ φιλτατε Nikos Aravanis αλλα με προκαλεσε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2018 Δε θελω να σκισω το θεμα του Νικου γιατι θα μας δειρει ο ανθρωπος αλλα....με προγκας. Εισαι προγκεστερ. ;D ;D Του γουστου μου ειναι η μουσικη του Νικου(γραφει τοσο ωραια),πολλα αλλα επισης. Η αναγκη ομως με κανει να γραφω τετοια πραγματα,λαικης κοπης να λεμε(τυπου Thunder),γιατι δεν ξερω μουσικη. Ας οψεται η ζωη ρε φιλε. ;D Το σταματαω εδω,σορυ φιλτατε Nikos Aravanis αλλα με προκαλεσε. :) Κουβέντα να γίνεται,πάντως από κάποιο παλιό σου post που είδα τι παίζεις και να τραγουδάς,το να λες ότι δεν ξέρεις μουσική είναι ιεροσυλία :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2018 Εσύ έχεις σκοπό να πάρουν τα μυαλά μου αέρα :P. ΟΚ είναι παρα πολύ καλό ;) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση