noe13 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2018 Λοιπον με την μπαντα μου κινουμαστε σε ενα ειδος psych rock-classic rock με αρκετα vintage στοιχεια...θελω να προσθεσω ενα reverb στη πεταλιερα μου που θα με εμπνευσει κ θα με βοηθησει στη δημιουργια ambient-psych ηχου και οχι απλα να ειναι εν ακομα εφφε που θα γλυκαινει τον ηχο....εχω καταληξει σε 3 και για την ωρα ας περιοριστουμε σε αυτα Digiteck polara-nova reverb-tc hall of fame Δεν εχω ακουσει κανενα απο κοντα,μονο συγκριτικα στο youtube...απο αυτα που ακουσα με κερδιζει το polara,το οποιο μου ακουστηκε ποιο ζεστο-οργανικο-φυσικο στον ηχο του γενικα,αλλα στο tc με κερδισε η επιλογη mod που ειναι ακριβως οτι χρειαζομαι...για το nova εχω ακουσει τα καλυτερα,απλα βλεπω πολλα κουμπακια τα οποια δε πολυσυμπαθω!!! Σας ακουω! που να μην το ελεγα ρε σαταναδες!!! ;D ;D ;D Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2018 Ψχνω κι εγω ενα reverb γενικα και δεν εχω καταληξει. Το hall of fame (hall of fame 2 πλεον) μου φαινεται αρκετα τιμιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2018 ... η δική μου απάντηση εδώ και καιρό είναι ....φέτα. Ηπείρου; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MakisSRV Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2018 Λοιπόν, αν δεν έχεις πάρει reverb, είχα το tc hall of fame και δεν ήμουν ενθουσιασμένος. Το έδωσα και πήρα το rv6 της boss, το οποίο με έχει ικανοποιήσει και με το παραπάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2018 Δεν εχω παρει ακομα,αλλα μεσα στη βδομαδα θα το χτυπησω...κ μενα το tc δε μου αρεσε...αλλα κ το boss νομιζω οτι δεν θα ειναι αυτο που θελω...μαλλον καταληγω σε digitech polara ή hardwire supernatural Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
EX-Drummer Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2018 https://m.thomann.de/gr/t_rex_creamer.htm?o=7&search=1534709000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2018 Κοίτα και αυτό, αν δεν έχεις κατασταλάξει κάπου. Το πήρε πρόσφατα ένας φίλος και μου φάνηκε εξαιρετικό. https://www.thomann.de/gb/walrus_audio_fathom.htm More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2018 4ευχαριστω θα τα κοιταξω κ τα 2 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2018 Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω review! Είναι πολύ καλό και θα βρείς πιστεύω αυτό που σου κάνει ! Εγώ πήρα το παρακάτω για τον υιό μου και βλέπω να το κρατάω εγώ!!! Από τα καλύτερα spring reverbs και σε τιμή αστεία... https://www.ebay.com/itm/BIYANG-RV-10-Stereo-Reverb-Guitar-Effect-Pedal-Metal-Shell-True-Bypass-G7X4/253403524173?hash=item3b0006ec4d:g:enUAAOSwItJacoL9 Το βρίσκεις και σε Amazon και αλλού, για Ελλάδα όμως δεν ξέρω. Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2018 Δεν ξέρω τι budget έχεις αλλά για το ύφος μουσικής που περιγράφεις θεωρώ πως θα πάθεις πλάκα με αυτό. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση