Treliaris Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2018 Καλησπέρα παιδιά, παίζω εδώ και αρκετό καιρό μπάσο, και αυτο που ξέρω να κάνω μέχρι στιγμής, είναι να διαβάζω τα ταμπς, και να παίζω τα κομμάτια...δηλαδή μια μορφή παπαγαλίας. Θα ήθελα να μάθω να βγάζω από μόνος μου τις μπασογραμμές για τα κομμάτια, να μάθω τι παίζω κλπ. Πως μπορώ να το κάνω αυτό? Να σημειώσω ότι από θεωρία δεν ξέρω σχεδόν τίποτα. Απο που ξεκινάω? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2018 Να σημειώσω ότι από θεωρία δεν ξέρω σχεδόν τίποτα. Απο που ξεκινάω? https://www.talkingbass.net/lessonmap/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ian1 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2018 Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις μαθήματα Δεν θα το μετανιώσεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
EX-Drummer Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2018 Ακολουθα τον. Εξαιρετικός μπασιστας και δάσκαλος που θα σε καλυψει σε ολα ακομα και απο το πως θα σκεφτεσαι για να αυτοσχεδιασεις.γενικα καλο ειναι να παρεις και κάποια βιβλια για να μαθεις θεωρια θα καταλαβεις οτι καποια θεματα θα σε βοηθήσουν παρα πολυ για να ξεμπλοκαρεις απο τη λουμπα των tabs Οσο παιζεις tabs παπαγαλία και δεν ασχολεισαι με τη μουσική δεν θα μαθεις ποτέ μπάσο Και ισως και καμμια δεκαριά μαθηματα με ενα δάσκαλο θα σε βοηθήσει στις λεπτομέρειες και στη νοοτροπία να εισαι μπασιστας κι οχι ενας οργανοπαίχτης που παιζει κιθαρα ( συγχορδίες τραγουδιού) στο μπάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση