MGNS Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2018 Καλησπέρα σε όλους ... Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τον ήχο τις κιθάρας που ακούγεται στο τραγούδι ´´Christos Mastoras - Stand by me now´´ αν αυτή η κιθάρα είναι ηχογραφημένη και έχει μπει κάποιο εφέ, αν είναι καθαρά από υπολογιστή και γενικά αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να βγάλω έναν τέτοιο ήχο... προσπάθησα με ένα vst στον υπολογιστή αλλά ο ήχος δεν έχει καμία σχέση, επίσης με την ηλεκτρική κιθάρα που χρησιμοποίησα ακουστικε καλύτερα αλλά πάλι δεν ήταν ο ίδιος ... Η κιθάρα ακούγεται στο 1:24 και το κομμάτι είναι αυτό —->>> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2018 Καθαρό ήχο ακούω με delay και reverb, μόνοι μαγνήτες Fender style φυσικά. Βασικά με μια strat και έναν καθαρό virtual ή πραγματικό ενισχύτη λίγο delay και reverb είσαι οκ. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGNS Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2018 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση!!!πραγματικα τώρα που άκουσα ήχο από fender στο YouTube είναι ίδιος ... δεν είμαι κιθαρίστας γι αυτό δεν γνωρίζω και πολλά ... όποτε λοιπόν παίρνω fender κιθάρα προσθέτω μέσω του Logic ένα εφέ delay και reverb και πιστεύω θα βγει ένα παρόμοιος ήχος ...μάλλον εγώ το λάθος που έκανα ήταν που έβαζα στην κιθάρα πολλά amp εφέ και δεν Ακουγόταν καθαρή ... και δεν ήταν και fender!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση