thomaspav Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2018 Καλημερα. Θέλω να κάνω αγορά μικροφώνων από ένα κατάστημα της Σουηδίας Σε συνομιλία με τον Σουηδό μου είπε πως θα πληρώσει 25% ΦΠΑ εκεί. Γνωρίζει κάποιος εάν όταν το δέμα έρθει Ελλάδα περάσει εκτελωνισμό ; Η επιβαρυνθω γενικώς με δασμούς κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2018 Η Σουηδία είναι μέλος της ΕΕ.Οποτε όχι δεν θα πληρώσεις φυσικά. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2018 1)από ένα κατάστημα της Σουηδίας 2)25% ΦΠΑ εκεί. 1) 4 Sound? 2) Όντως το Φ.Π.Α τόσο είναι. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thomaspav Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση! Line audio φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση