Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2018 Αλλαξα χορδες στην τελε σημερα και μου βγηκε αυθορμητα ενα desert κομματακι :) [soundcloud] [/soundcloud] www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ShinKazama80 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2018 Χμμμ...άνετα το ντύνει με ταινία ο Tarantino!Πολύ καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2018 Όταν λες ότι άλλαξες χορδές (βλέπω είναι απογευματινό το ποστ) μάλλον εννοείς ότι άλλαξες τις πρωινές και έβαλες τις μεσημεριανές, σωστά; ;D Ωραίο το κομμάτι, όπως κάθε κομμάτι που δημιουργεί ατμόσφαιρα - και άρα σε ταξιδεύει. Ξέρεις, κάποια κομμάτια είναι ωραία γιατί είναι πολύ δυνατά συνθετικά. Άλλα πάλι είναι ωραία γιατί.... απλά είναι όπως είναι και ακούγονται κάπως. Έχουν και αυτά την αξία τους - ειδικά στη γενική ποπ-ροκ-κλπ κλπ μουσική όπου μετράει η συνολική ηχητική εικόνα. Μα τι κάθομαι και γράφω απογευματιάτικα; Τέτοιες αναλύσεις δεν κάνει ούτε ο cos_dr! .... ;D Ωραίο είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2018 μάλλον εννοείς ότι άλλαξες τις πρωινές και έβαλες τις μεσημεριανές, σωστά; ;D ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ;D Θενξ φορ δι καϊντ γουορντς γκαϊς ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2018 Ωραίο Νικ! Στικ του δε Τέλε για την μελωδική γραμμή αλα Ventures Apache. Αυτό είσαι. Αν η διάρκεια ήταν και στα 3.30 λεπτά, θα ήταν ταμαμ. Αυτά θα σου έλεγα αν ήμουν παραγωγός σου. Αλλά δεν είμαι, οπότε... Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2018 Αν η διάρκεια ήταν και στα 3.30 λεπτά, θα ήταν ταμαμ. Αν σου πω οτι το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα οταν το ξανα-ακουσα μετα απο μια ημερα ηταν αυτο ακριβως θα με πιστεψεις κυριε παραγωγε? ;D ;D Οντως θελει ενα κοψιματακι. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2018 Πολύ ωραίο. Ρυθμικά και ηχητικά όπως πάντα άψογο, και με ωραία μελωδία. Έτσι σε θέλω ;D να έχει και καμιά πουτανιά στη μελωδία ;D ναναι λίγο syncopated ρε παιδάκι μου ;D ;D ;D μην την καρφώνεις την άτιμη στη θέση ;D κάνε την εκεί τσουλάκι ;D μωρή χαμούρα αποτζιατούρα και έτσι ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2018 για άλλη μια φορά τυπικό εξοργιστικά υψηλό επίπεδο superfunk.... :-* (κάτι τέτοια ακούω και δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξω χορδές ... ;D) Νίκο τύμπανα δικά σου ή μηχανή? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2018 Τύμπανα παίζω εγώ με pads και τριγκαρω superior drums, φυσικα όχι έτοιμους ήχους τα επεξεργάζομαι όπως επεξεργάζομαι και τα ακουστικά ντραμς στο στούντιο,συνήθως γραφω τα parts για λίγα μέτρα και μετά τα λουπαρω καθότι κουλός στα ντραμς, καλά όχι πως είμαι και λιγότερο κουλός στα πλήκτρα η την κιθάρα :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2018 Τύμπανα παίζω εγώ με pads και τριγκαρω superior drums, φυσικα όχι έτοιμους ήχους τα επεξεργάζομαι όπως επεξεργάζομαι και τα ακουστικά ντραμς στο στούντιο,συνήθως γραφω τα parts για λίγα μέτρα και μετά τα λουπαρω καθότι κουλός στα ντραμς, καλά όχι πως είμαι και λιγότερο κουλός στα πλήκτρα η την κιθάρα :) δεν ξέρεις πόσο θάρρος μου δίνεις! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση