Προς το περιεχόμενο

Seagulls....cigaret13

cigaret13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα καινούριο μου κομματάκι, ινστρουμένταλ...  Το είχα παρατημένο για 15 μέρες με γραμμένα μόνο τα midi πλήκτρα και τα τύμπανα. Εχθές και σήμερα πρόσθεσα μπάσο και μερικές κιθάρες, το μίξαρα, το βάπτισα και ιδού.....  [soundcloud]

[/soundcloud]
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις οιστρο λαιμαι.

Λιγο το ταμπουρο να ηταν πιο διακριτικο η να μη βαραγε ετσι σε ολο το κομματι.

Η να του εβαζες πιο μεγαλη "ουρα" να γινει Σκορπιονς. ;D

Λαιμαι τωρα.

Περα απο πλακες και τις λοιπες,συνηθισμενες μου μπουρδες το κομματακι σκοτω.

Εχει υφος Φωτης,βγαζει συναισθηματα και ρεει ομορφα.

Ωραια και τα "πουλια" καπου μετα τη μεση.

Μπραβο ρε.

Γεώργιε αυτό το ταμπούρο με στοίχειωσε..... :-[ 

Προσπάθησα να του δώσω "ουρά", δεν μπόρεσα....το άλλαξα καμιά δεκαριά φορές, τίποτα δεν μ'άρεσε. Τελικά άφησα αυτό και κάποια στιγμή (όταν ηρεμήσω... :-X) θα το αλλάξω ::)

Μπραβο ρε.

58932933-vector-illustration-of-smiley-emoticon-feeling-shy.jpg

με σαφείς επιρροές από shine on και Ennio Morricone είναι το λιγότερο Φώτης από όσα έχω ακούσει μέχρι τώρα και πραγματικά μια ευχάριστη απόκλιση.

(αυτό που σου έλεγα προχτές?)

Πολύ καλά δουλεμένα τα πλήκτρα σου, κιθάρες κλπ όπως πάντα.

Ψάχνοντας να βρω ένσταση θα σου πω ότι μάλλον το μπάσο είναι ξεκούρντιστο ή σε κάποια σημεία που είναι μαζί με τα πλήκτρα δεν ακούγονται μαζί ή έχεις βάλει κάποιο detune σε κανένα delay...

ωραίος.

με σήμα το μπιφτέκι

Κώστα και Βασίλη ευχαριστώ πολύ.... Βασίλη αυτό με το prog να το κοιτάξεις, δεν είναι καλό, ελλοχεύει!!  (ελλοχεύω : καραδοκώ, παραμονεύω, για κακό που κρύβεται, υπάρχει σε λανθάνουσα κατάσταση, αλλά είναι έτοιμο να εκδηλωθεί) ::) ;D 

Δημήτρη μου Δημήτρη μου....ένα vst πιάνου με την "ουρά" του, μου έκανε την ζημιά (όσον αφορά το ξεκούρντιστο μπάσο που ανέφερες) και φάλτσαρε σε κείνο το σημείο... το έφτιαξα όμως όπως και το ταμπούρο που ανέφερε ο φίλτατος μπλουζ πρήχτης, αλλά και γενικά  έκανα ένα συμμάζεμα στο κομμάτι και το ξανανέβασα στο Soundcloud....

λοιπόν

στο 2.30 θα ήθελα την κιθάρα που παίζει το θέμα πιό πάνω στο μιξ και με ποιό γλυκό ήχο και πιό dominant πως να το πω... Τώρα δεν καταλαβαίνεις γιατί γίνεται το όλο μέρος.

στο 3.40 εξακολουθεί να υπάρχει η αίσθηση της ξεκουρντισμάρας, όχι επειδή κάτι είναι όντως ξεκούρντιστο αλλά επειδή γενικά έχεις κάποιο εφέ, δεν ξέρω τι είναι που σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι σε βάρκα....phaser είναι δεν ξέρω, κάποιο modulation πάντως.

Επίσης στο ίδιο μέρος τα patterns που παίζουν τα πλήκτρα δεν πάνε με το τέμπο, Δεν ξερω πως μπορείς να τα συγχρονίσεις...

Τα παραπάνω είναι σχόλια για να κάτσεις να τελειοποιήσεις (επειδή ξέρω ότι αυτό θες όπως και εγώ όταν ανεβάζω κομμάτια)  και όχι επειδή κάτι δεν είναι καλό.

Με λίγο σκάλιγμα ακόμα θα καθόταν σε οποιονδήποτε μεταγενέστερο δίσκο των camel.

your best so far.

με σήμα το μπιφτέκι

στο 3.40 εξακολουθεί να υπάρχει η αίσθηση της ξεκουρντισμάρας, όχι επειδή κάτι είναι όντως ξεκούρντιστο αλλά επειδή γενικά έχεις κάποιο εφέ, δεν ξέρω τι είναι που σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι σε βάρκα....phaser είναι δεν ξέρω, κάποιο modulation πάντως.

Επίσης στο ίδιο μέρος τα patterns που παίζουν τα πλήκτρα δεν πάνε με το τέμπο, Δεν ξερω πως μπορείς να τα συγχρονίσεις...

Αυτά, μάλλον... ::), τα διόρθωσα, αλλά αυτό..

στο 2.30 θα ήθελα την κιθάρα που παίζει το θέμα πιό πάνω στο μιξ και με ποιό γλυκό ήχο και πιό dominant πως να το πω...

..δεν το πείραξα γιατί μ'αρέζει... 8) ;D

Τα παραπάνω είναι σχόλια για να κάτσεις να τελειοποιήσεις (επειδή ξέρω ότι αυτό θες όπως και εγώ όταν ανεβάζω κομμάτια)  και όχι επειδή κάτι δεν είναι καλό.

...όχι, όντως τα μέρη που επισήμανες δεν ήταν καλά....είχαν (έχουν...;  ::)) λάθη και φυσικά σου είμαι ευγνώμων που μου τα είπες!  Οι γνώμες και οι παρατηρήσεις  άλλων, τις περισσότερες φορές, κάνουν καλό.... :)

Με λίγο σκάλιγμα ακόμα θα καθόταν σε οποιονδήποτε μεταγενέστερο δίσκο των camel.

your best so far.

Τους Pink Floyd είχα στο μυαλό μου....... :-X ;D               

Edit: Το κομμάτι το ξανάλαξα....για τρίτη φορά!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου