doubletrouble Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2018 Επεσε στα χερια μου μια κιθαρα tele αγνωστης προελευσης φτηνιαρικια αν κρινω απο ολο το hardwear και φυσικα απο το σωμα που ειναι πιο λεπτο. Το μανικι της ειναι δυο κομματια maple με 14 radius και μοιαζει σε σχημα με το soft v της fender. Το σωμα παρολο που ειναι πιο λεπτο δεν το λες και ελαφρυ Επειδη η εν λογω κιθαρα για καποιο λογο παιζει καλα,δηλαδη ακουγεται δονητε ολοκληρη,(σχεδον παντα ετσι ακουστικα χωρις ενισχυτες δοκιμαζω κιθαρες) εχω την εντυπωση οτι θα παιξει με αξιοπρεπεια και χρηζει αναβαθμισης. Μηπως απο φωτογραφιες μπορει καποιος να μου πει τι ξυλο ειναι? Ετσι για την ιστορια ;D Εμενα μου κανει για alder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
damdim Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2018 Εμένα μου κάνει για mahogany (μαόνι) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2018 Εμένα μου κάνει για mahogany (μαόνι) ;D αυτο μπηκα να γραψω κ εγω...ειδικα αν οπως λες εχει κ αυξημενο βαρος σε μικροτερο ογκο,ειναι πιθανο! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2018 Απο τα νερα του και το βαρος παιζει να ειναι οξια (oak). :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2018 Απο τα νερα του και το βαρος παιζει να ειναι οξια (oak). :) Ισχύει από μια φώτο που βρήκα στο net είναι έτσι ακριβώς Off topic:Αυτή η κιθάρα σαν πολύ μεγάλο headstock δεν έχει ;Επίσης πάντω στις μπάσσες η μι γιατί ξεκινάει από τόσο χαμηλά ;Το ξέρω ό,τι είναι άσχετο απλά μου έκαμνε εντύπωσην. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2018 Απο τα νερα του και το βαρος παιζει να ειναι οξια (oak). :) Μάλλον εχεις δίκιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2018 Ισχύει από μια φώτο που βρήκα στο net είναι έτσι ακριβώς Off topic:Αυτή η κιθάρα σαν πολύ μεγάλο headstock δεν έχει ;Επίσης πάντω στις μπάσσες η μι γιατί ξεκινάει από τόσο χαμηλά ;Το ξέρω ό,τι είναι άσχετο απλά μου έκαμνε εντύπωσην. Ναι ισχυει,το headstock ειναι περιεργο ;D οσο για την χορδη νομιζω ειχα χαλαρωσει τις χορδες η μπορει να φταιει και το nut. Η κιθαρα ηταν παρατημενη,δεν γνωριζω προελευση αλλα μου εκανε εντυπωση το fretboard 14 radius ::) και μεγαλα ταστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2018 Ειχα πιασει καποτε κουβεντα με ενα παπουδι που διατηρουσε ενα μαγαζι με -σχεδον αποκλειστικα- obscure vintage οργανα απο Ιαπωνια και Ευρωπη, κανονικο μουσειο. Αναμεσα σε πολλα θυμαμαι να μου λεει πως ενας λογος που τα headstocks απο τις πολυ πρωιμες Ιαπωνικες αντιγραφες ηταν συχνα τοσο τεραστια και με λαθος αναλογιες ηταν τα εξωφυλλα αμερικανικων δισκων και τα publicity photo της εποχης, οπου οι μουσικοι συχνα ποζαραν με το headstock προς την καμερα. Τωρα αν υπαρχει καποιο ψυγμα αληθειας στο παραπανω ιδεα δεν εχω, αλλα μου αρεσε σαν ιδεα ;D (Nαι ο Costello ειναι μεταγενεστερος αλλα το στυλιστικο tribute ειναι προφανες.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2018 Moιάζει να είναι δρυς ή οξιά... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2018 Χαχα τώρα που τα είπαμε όλα νομίζω θα μπερδεύτηκες.Σίγουρα πάντως δεν είναι έβενος ή παλλίσανδρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση