GZaimis Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2018 Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σου! Genius begins great works; labor alone finishes them... -- J. Joubert Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2018 Χιλια Μπραβο! Φοβερη κιθαρα και ηχος. Δεν ακουω τετοια μεταλ, αλλα αντικειμενικα ησουν αριστος. Τα φωνητικα τα παλεψες και ησουν πολυ καλος. Πρεπει να ηταν ενα αληθινο βασανιστηριο στον λαιμο. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2018 Χιλια Μπραβο! Φοβερη κιθαρα και ηχος. Δεν ακουω τετοια μεταλ, αλλα αντικειμενικα ησουν αριστος. Τα φωνητικα τα παλεψες και ησουν πολυ καλος. Πρεπει να ηταν ενα αληθινο βασανιστηριο στον λαιμο. Συμφωνώ σε όλα. Ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα φίλε. Εάν συνεχίσεις έτσι μπορεί και να αρχίσουμε να ακούμε μέταλ ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BGkakos Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2018 Σας ευχαριστώ ρε παιδιά για τα καλά σας λόγια! Χαίρομαι που σας άρεσε η προσπάθειά μου. panorios αν το καταφέρω αυτό που λες, θα'ναι χαρά μου και τιμή μου! (με έκανες και γέλασα πάντως με το σχόλιο αυτό!) Αναμένετε καινούριο coverάκι σύντομα σε.....Nevermore! https://www.facebook.com/bgkakos/ https://www.facebook.com/rhythmpowerstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2018 ωχ... τι αστροπελέκι ήταν αυτό? :) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση