manosx Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2018 Μιλάμε για μνημείο αντικειμενικότητας ;D Και το ερώτημα παραμένει, δεν είμαστε ικανοί να εκτιμήσουμε αντικειμενικά, ή δεν υπάρχει καν αντικειμενική αξία; Βιτγκενστάιν σώσε μας ;D ;D ;D noizobjective.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2018 Νομίζω ότι είναι αντικειμενικά υποκειμενικό. Υπέροχο μπακιτρακι για τσάμικα στο Σύνταγμα πάντως είναι. Έξω απ'την πλάκα, εξαιρετικό. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2018 Μιλάμε για μνημείο αντικειμενικότητας ;D Και το ερώτημα παραμένει, δεν είμαστε ικανοί να εκτιμήσουμε αντικειμενικά, ή δεν υπάρχει καν αντικειμενική αξία; Βιτγκενστάιν σώσε μας ;D ;D ;D έτσι ντε. Δείξε ποιος είναι αντικειμενικά το αφεντικό. Καιρό ειχα να σε ακουσω και μου χες λείψει, αλλά μου κάλυψες εκπληκτικά το κενό. Εκπληκτικά!!!!! Ναι. Αυτά ειναι κύριοι. Τα είπε όλα ο άνθρωπος με ένα κομμάτι. Εύγε!!!!!!!! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2018 Πολύ καλό, ρε φίλος! Απο όλες τις απόψεις. Αντικειμενικά πάντα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2018 Το φχαριστήθηκα μπράβο. (Να σκεφτείτε ότι σχεδόν ποτέ δεν σχολιάζω κλιπ επειδή θεωρώ ότι είναι υποκειμενική η άποψή μου. ;D ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2018 Εξαιρετικό, εύγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2018 υποκειμενικά και ειδικώς επί του καλλιτεχνικού με άρεζεν πολλάν... αντικειμενικά και ειδικώς επί του τεχνικού (αλλά που αποτελεί και αναπόσπαστο μέρος του καλλιτεχνικού), τα τυμπανάκια σ' θέλουν δουλίτσα... συνολικά όμως πραγματικά πολύ καλό... ;) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2018 Υποκειμενικα δεν μαρεσε που ηταν αντικειμενικα hard balance τα τυμπανα, αλλα τα crash και το snare (ιδιως ο "χώρος" τους) με λιωσανε υποκειμενικα. Οπως και το analog lead και τα brass και τα pads ... και .. και Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2018 Πολυ ωραιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2018 Είσαι μάστορας, μάστορα. Πολύ καλός. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση