dimsonic Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2018 η κιθάρα μου φοράει έναν τέτοιον πτηνό διακόπτη. Κάνει κάτι αστοχίες ώρες ώρες στον ένα μαγνήτη. Στην επόμενη αγορά σκέφτομαι έναν καλύτερο. Από τους παρακάτω τι να προτιμήσω? https://www.thomann.de/gr/goeldo_3weg_schalter.htm https://www.thomann.de/gr/fender_3weg_schalter.htm ή να προτιμήσω έναν από τους παραπάνω με 4 ή 5 θέσεις για γούστα. (ήδη φοράει πάνω το q filter) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krotos Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2018 Εγω έβαλα τον φεντερ οταν αναβαθμισα τα ηλεκτρικά της classic vibe μου και ηταν μερα με την νυχτα με τον μαμα. Τον προτεινω ανεπιφύλακτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GiorgosVolos Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2018 Εγω έβαλα τον φεντερ οταν αναβαθμισα τα ηλεκτρικά της classic vibe μου και ηταν μερα με την νυχτα με τον μαμα. Τον προτεινω ανεπιφύλακτα. Σε αίσθηση εννοείς ? Τι άλλες διαφορές παρατήρησες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2018 αυτή η σούστα που έχει τι ρόλο παίζει? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krotos Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2018 Ναι σε αισθηση. Ειναι στιβαρη κατασκευη και καταλαβαινεις το κουμπωμα. Λειτουργικα δεν ξερω ποσο θα αντεχε ο παλιος καθως τον αλλαξα στο εξαμηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2018 Fender και απο εμένα. Έχω τον ίδιο πιο πολύ από 5 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2018 O ένας είναι CRL και ο άλλος ΟΑΚ.Και οι δύο είναι εξαιρετικοί οπότε πάρε τον Φεντερ που είναι φθηνότερος. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2018 να προτιμήσω έναν από τους παραπάνω με 4 ή 5 θέσεις για γούστα. (ήδη φοράει πάνω το q filter) o 4θέσιος είναι καλή λύση. Η 4η (bridge + neck in series) βγάζει ωραίο παχύ ήχο και αν ...σου βαστάει κάνεις κι ένα phase switch και είσαι άρχων... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2018 o 4θέσιος είναι καλή λύση. Η 4η (bridge + neck in series) βγάζει ωραίο παχύ ήχο και αν ...σου βαστάει κάνεις κι ένα phase switch και είσαι άρχων... Aρχων της αστρονομίας! Brian May! Αρχίζει και ζεσταίνεται αυτό το πρότζεκτ νομίζω... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2018 η κιθάρα μου φοράει έναν τέτοιον πτηνό διακόπτη. Ιπτάμενος ή γαλοπούλα; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση