Προς το περιεχόμενο

Multi-timbral Soft Synth ?

trolley

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 28
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Steinberg Hypersonic αν σε ενδιαφέρει κάτι commercial. 32 parts multi-timbral, 1024 notes polyphony. Και ωραίοι all-around ήχοι κάθε είδους! :wink:

Για freeware συγγνώμη αλλά δεν γνωρίζω κάτι. :oops:

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Steinberg Hypersonic αν σε ενδιαφέρει κάτι commercial. 32 parts multi-timbral' date=' 1024 notes polyphony. Και ωραίοι all-around ήχοι κάθε είδους! :wink:

Για freeware συγγνώμη αλλά δεν γνωρίζω κάτι. :oops:[/quote']

Το Hypersonic είναι sample-based. Εγώ θέλω synth (σε στυλ Absynth ή Albino) τα οποία όμως δεν ξέρω αν είναι multi-timbral και ανάθεμα αν μπορώ να καταλάβω από αυτά που γράφουν στα sites τους.

Mea Culpa

Χμμμ, τώρα που το σκεπτομαι, ίσως ένα rack (virtual) που θα μπορούσε να "φορτώσει" πολλά μη-multitimbral όργανα θα έκανε την ίδια δουλειά... μήπως υπάρχει κάτι τέτοιο;

Mea Culpa

Χμμμ' date=' τώρα που το σκεπτομαι, ίσως ένα rack (virtual) που θα μπορούσε να "φορτώσει" πολλά μη-multitimbral όργανα θα έκανε την ίδια δουλειά... μήπως υπάρχει κάτι τέτοιο;[/quote']

http://www.steinberg.de/29_1.html

νομιζω ειναι αυτο που ψαχνεις :wink:

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

φυσικά.

και πολύ καλά μάλιστα.

το vstation είναι emulation του hardware k-station. για το virus δε χρειάζονται συστάσεις.

γενικά για soft multitimbral synths ψάξε πιο πολύ σε emulations απο hardware synths.

πως λειτουργει σε γενικες γραμμες ενα soft synth.καποιο λινκ με πληροφοριες για αρχαριο σε αυτον τον τομεα δεν βρηκα' date=' και θα μου ηταν πολυ χρησιμο.

[/quote']

τι ακριβως δεν γνωριζεις?με πιο sequencer δουλευεις?

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

δουλευω με το sonar5.

δεν εχω καταλαβει πως δουλευει ενα σοφτσυνθ.υπαρχουν δειγματα στον σκληρο και τα "παιζει" το συνθ.

η

απλα εχει καποιες παραμετρους που διαμορφωνουν τους Midi ηχους της καρτας του υπολογιστη?

πως εισαγουμε ενα συνθ σε ενα track , και πως ρυθμιζουμε in-out klp.. :roll:

Mesa/Boogie & Strato

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου