trolley Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο multi-timbral software synthesizer (όχι sampler); Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Steinberg Hypersonic αν σε ενδιαφέρει κάτι commercial. 32 parts multi-timbral, 1024 notes polyphony. Και ωραίοι all-around ήχοι κάθε είδους! :wink: Για freeware συγγνώμη αλλά δεν γνωρίζω κάτι. :oops: Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Steinberg Hypersonic αν σε ενδιαφέρει κάτι commercial. 32 parts multi-timbral' date=' 1024 notes polyphony. Και ωραίοι all-around ήχοι κάθε είδους! :wink: Για freeware συγγνώμη αλλά δεν γνωρίζω κάτι. :oops:[/quote'] Το Hypersonic είναι sample-based. Εγώ θέλω synth (σε στυλ Absynth ή Albino) τα οποία όμως δεν ξέρω αν είναι multi-timbral και ανάθεμα αν μπορώ να καταλάβω από αυτά που γράφουν στα sites τους. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Χμμμ, τώρα που το σκεπτομαι, ίσως ένα rack (virtual) που θα μπορούσε να "φορτώσει" πολλά μη-multitimbral όργανα θα έκανε την ίδια δουλειά... μήπως υπάρχει κάτι τέτοιο; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 αν θες rompler υπάρχουν πολλά. για synth έχω υπόψην μου μόνο το vstation (novation) και το virus (tdm ή powercore) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 για synth έχω υπόψην μου μόνο το vstation (novation) και το virus (tdm ή powercore) Είναι soft synths αυτά; 8O Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Χμμμ' date=' τώρα που το σκεπτομαι, ίσως ένα rack (virtual) που θα μπορούσε να "φορτώσει" πολλά μη-multitimbral όργανα θα έκανε την ίδια δουλειά... μήπως υπάρχει κάτι τέτοιο;[/quote']http://www.steinberg.de/29_1.html νομιζω ειναι αυτο που ψαχνεις :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 φυσικά. και πολύ καλά μάλιστα. το vstation είναι emulation του hardware k-station. για το virus δε χρειάζονται συστάσεις. γενικά για soft multitimbral synths ψάξε πιο πολύ σε emulations απο hardware synths. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 πως λειτουργει σε γενικες γραμμες ενα soft synth.καποιο λινκ με πληροφοριες για αρχαριο σε αυτον τον τομεα δεν βρηκα' date=' και θα μου ηταν πολυ χρησιμο. [/quote'] τι ακριβως δεν γνωριζεις?με πιο sequencer δουλευεις? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 δουλευω με το sonar5. δεν εχω καταλαβει πως δουλευει ενα σοφτσυνθ.υπαρχουν δειγματα στον σκληρο και τα "παιζει" το συνθ. η απλα εχει καποιες παραμετρους που διαμορφωνουν τους Midi ηχους της καρτας του υπολογιστη? πως εισαγουμε ενα συνθ σε ενα track , και πως ρυθμιζουμε in-out klp.. :roll: Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση