TamTam Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2018 Εμένα πάλι μου αρέσει όπως είναι. Έχει αραιές φράσεις και αναπνέει. Όσο σου βγαίνει και όσο σου γουστάρει, τόσο πρέπει να το "κόβεις". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2018 Από τα καλύτερα σου και σίγουρα η καλύτερη παραγωγή σου . Μου άρεσε και η εξέλιξη και η φρασεολογία και η μελωδία. Πολύ ωραίος και ο ήχος της κιθάρας. Παρά το .... μήκος του κομματιού δεν κουράστηκα και έχω επιβεβαιωμένη αλλεργία σε οτιδήποτε άσθμα άνω των τεσσάρων λεπτών. :) Εύγε νέε μου! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2018 πολλές φορές σκέφτηκα να κάνω edit σε μεγάλα σόλο... (με την έννοια τι θα αρέσει έξω...) αλλά πάντα όταν φτάνω εκεί, τα έχω ακούσει τόσες φορές που μου ειναι αδύνατο όχι να κόψω, ούτε να αλλάξω νότα... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2018 Πολύ ωραίος και ο ήχος της κιθάρας. Εύγε νέε μου! αυτό το τελευταίο βάλσαμο ! ;) ο μισός ήχος είναι ο μαγνήτης σου ;D ο άλλος μισός ....Behringer (και πάσης Ελλάδος!) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση