gutter Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2018 Αααααχ, η ομορφιά της οργανοποιίας! Και φυσικά το αξιοθαύμαστο γεγονός οτι κάθε τέχνη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απο μια άλλη τέχνη, πράμα που, κατ'εμε, ελάχιστοι εκτιμούν πλέον. Βέβαια, θα μου πεις, με τέτοιο επίπεδο εκπαίδευσης αυτά είναι πολυτέλειες..... "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2018 Ωραίο! Μου άρεσε που στην ασχολήθηκε με κυματική και φυσιολογία της ακοής. Ως ΩΡΛ το εκτίμησα. Μακάρι κάποτε να μπορέσω να προσπαθήσω να κάνω μια δυο ακουστικές για το γινάτι και μόνο. Δεν το προσπαθούσα μέχρι τώρα γιατί μου φαίνεται βουνό ό,τι έχει να κάνει με το σώμα. Ενώ με την ηλεκτρική πάνω κάτω είναι πιο απλά τα πράγματα ειδικά με καλό hardware και μαγνήτες! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση