argytar Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2018 ριχ' το ...νερουλιαΖμένο να βγεί τρανσπάρεντ_ούτσικο. Με τέτοια "νερά" θα δείξει. Κι ο Jimi απο ΄κει πάνω θα συμφωνήσει πιστεύω... (αμα τον ψήσει κι ο Clarence...) 8) Με το σπρέυ δεν ξερω ποσο μπορω να νερουλιασω, μάλλον πρέπει να φογκαρω. Θα δω. Αν βγει ομοιόμορφο θα το κρατησω. ΕΡΩΤΗΣΗ - ΦΛΑΣΙΑ Τώρα εγώ πρέπει να πάρω και λέφτυ τιούνερς σωστα??? F tuners CBS ή vintage Kluson???? Ti ειχαν το 69?? ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2018 Δυστυχώς είχαν F Tuners,ΜΗΝ τα βάλεις είναι ΑΘΛΙΑ και πανάκριβα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2018 Δυστυχώς είχαν F Tuners,ΜΗΝ τα βάλεις είναι ΑΘΛΙΑ και πανάκριβα. The man spoke, έτσι ακριβώς , πιστεύω με λίγη υπομονή μπορείς να φτιάξεις μόνος σου καλύτερα..... ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2018 The man spoke, έτσι ακριβώς , πιστεύω με λίγη υπομονή μπορείς να φτιάξεις μόνος σου καλύτερα..... ;D Με 3δ πριντερ?? ;D :laugh: Παντως στη μαστανγκ μου εχω schaller disguised as f tuners οι οποίοι ειναι εξαιρετικοί. Αλλα σημερα και λεφτυ παιζει να ναι τσαμπα λεφτά οντως. Το καμπανακι χτυπαει για γοτοη βιντατζ λεφτυ με φαινεται ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2018 Έτσι...gotoh και ξερό ψωμί! Έχω μια mustang του 73 ,ποια έχεις? Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2018 Το καμπανακι χτυπαει για γοτοη βιντατζ λεφτυ με φαινεται Και γω γοτοη - Gotoh έχω βάλει στην τελε μου και δεν το μετάνοιωσα Μια χαρά ειναι doc προχώρα Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2018 Έτσι...gotoh και ξερό ψωμί! Έχω μια mustang του 73 ,ποια έχεις? Kαι μενα του 73 ειναι!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2018 Και γω γοτοη - Gotoh έχω βάλει στην τελε μου και δεν το μετάνοιωσα Μια χαρά ειναι doc προχώρα Προς τα εκει νομιζω κινουμαστε αλλα πρεπει να βρω λεφτυ κλειδια... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2018 Προς τα εκει νομιζω κινουμαστε αλλα πρεπει να βρω λεφτυ κλειδια... here yA go https://www.thomann.de/gb/fender_vintage_tuners_lefthand.htm#bewertung www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2018 here yA go https://www.thomann.de/gb/fender_vintage_tuners_lefthand.htm#bewertung Thaaaanks! Αν είναι good enough για το custom shop νομίζω η δική μου γνώμη περισσεύει.... οπότε ... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση