Nestoras Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2018 Greg Koch, Nestoras, Superfunk, Περικλής, ή αλλιώς G4. Κιθαριστική δεινότης αντιστρόφως ανάλογος του ύψους. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2018 Ηταν οντως λιγο...ταπεινωτικη εμπειρια....αποχωρησα λιγο μετα το .... steam engine tremolo picking & το ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ chicken picking στα 400+ bpm ;D ;D ;D Απο την αλλη με ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ πως αν αγορασω τους ΜΑΓΝΗΤΕΣ του και τα πεταλια του θα παιζω και θα ακουγομαι ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι...οποτε το προβλημα λυνεται ευκολα... Kιθαρα δεν χρειαζομαι καινουργια ,εχω μια με ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ΧΡΩΜΑ οποτε εκει ειμαι οκ.. ;D Να ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ σημερα,αν θελετε να ακουσετε το προϊον μια ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ γονιμοποιησης με ..δοτες τους DANNY GATTON,JIMY HENDRIX,NILE RODGERS,EDDIE VAN HALEN,B.B.KING , JOE PASS & LOUIS DE FUNES ..... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2018 Ηταν οντως λιγο...ταπεινωτικη εμπειρια....αποχωρησα λιγο μετα το .... steam engine tremolo picking & το ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ chicken picking στα 400+ bpm ;D ;D ;D Πάλι καλά που έχεις το γνώθι σε αυτόν... Ελπίζω να μην έπιασες καμμιά κιθάρα και να μας έκανες ρεζίλι!!!!! :laugh: 8) ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2018 Ήμαρτον... περίμενα να δω τον Σουηδό, τον Vai ή κάποιους ανάλογους τέλος πάντων. ;D Αντ' αυτών πέφτω πάνω στο Sir, τον SF, τον Περικλή και έναν ψηλέα που μου είναι παντελώς άγνωστος... Και απ΄ότι διαβάζω ο Koch είναι G, οι άλλοι τρεις όμως; Οπότε μήπως ο Sir εννοεί G1; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2018 Οπότε μήπως ο Sir εννοεί G1; Ο Sir είναι "το" G για τις γυναίκες. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2018 Πριν λίγο θυμήθηκα το εξής. Ο Bill Kottos πλησιάζει και μου λέει: Μ@λάκα, ο τύπος είναι "δολοφόνος". Ακόμη γελάω με το ύφος του. >:D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2018 DANNY GATTON,JIMY HENDRIX,NILE RODGERS,EDDIE VAN HALEN,B.B.KING , JOE PASS & LOUIS DE FUNES Ακόμα γελάω με τον τελευταίο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2018 Πολυ ωραιος ο παιχτης ! Φοβερη τεχνικη και η μπαντα σουπερ φχαριστηθηκα το hammond ! Αλλα ρε παιδι μου τοιχος ολακερος και αυτος και ο μικρος ακομα περισσοτερο, μιλαγαμε και πιαστικε ο σβερκος μου λεμε και δε με λες κοντο χαχαχαχα !! Ωραια περασαμε και ψες ακουσαμε μουσικαρες (παιξαμε και μουσικαρες :P )....για το κουτσομπολιο μονο...εννοω κοινωνικο σχολιασμο, ο μικρος μας πηρε το κεφαλι και τ αυτια με την ενταση που βαραγε πολλες φορες δεν ακουγοταν καν ο Greg. O0 https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2018 ο μικρος μας πηρε το κεφαλι και τ αυτια με την ενταση που βαραγε πολλες φορες δεν ακουγοταν καν ο Greg. O0 Παντως στο Gazarte ακουγονταν ΜΟΝΟ ο Greg... (σαν τραγουδιαρα σε σκυλαδικο που τα εχει φτιαξει με το αφεντικο ενα πραμα ;D )....κριμα γιατι ο οργανιστας επαιζε τις...καλτσες του... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2018 Εγω παντως μονο το κλασσικο G3 βλεπω στη φωτο. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση