Zanxion Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Που μπορεί κανείς να βρεί ποιοτικά μπλουζάκια με θέματα από hard rock/metal στην Αθήνα; Ότι έχω βρεί μέχρι τώρα αντέχει μονό μια γύρα στο πλυντήριο (ν' αλλάξω πλυντήριο;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 ΑΝ εννοείς μπλούζες με στάμπες κλπ , ίσως τα πλένεις σε λάθος πρόγραμμα ;; λάθος θερμοκρασία;; Κάποιες μπλούζες που έχω πάρει απ τα ίδια τα συγκροτήματα σε συναυλίες , είναι από την μάρκα gildan . Αν τυχόν την βρεις και σε κάποιο μαγαζί , για μένα είναι αξιόπιστη μέχρι στιγμής Δε βοήθησα στην ερώτηση σου ;D "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zanxion Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Τα πλένω σε κρύο/σύντομο πρόγραμμα αλλά στο τέλος όλα "μαδάνε" :) Κι εγώ ότι έχω πάρει από συναυλίες κρατάει, αλλά από μαγαζιά, ειδικά από Μοναστηράκι (δε ξέρω κάπου αλλού) μετά από τρεις τέσσερεις βόλτες στο πλυντήριο είναι έτοιμα για καινούργια στάμπα! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2018 Καλημερα εγω κατα βασει ψωνιζω απο αυτο... κορυφαια ποιοτητα εχω μπλουζα 3 χρονια που εχει βγαλει απο live και πολλα πλυσιματα και δεν εχει παθει τιποτα. Επισης για πιο απλες σταμπες Tshirt κοντομάνικο]http://www.printery.gr/]Tshirt κοντομάνικο με καλη ποιοτητα μακο και χωρις προβληματα στο πλυντηριο. https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rhea Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2018 Όταν τα πλένεις τα βάζεις ανάποδα (απ'την μέσα πλευρά δηλαδή); Ό,τι μπλουζάκι και να έχω πάρει ζει αρκετό καιρό έτσι. Δεν τρίβεται μέσα στο πλυντήριο οπότε δεν μαδάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση