Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Ενα εγωκεντρικό post μάλλον, σε μια πρώτη ανάγνωση ;D. Σε μια δεύτερη , η προσπάθειά μου να συνδυάσω τρία πράγματα που μου αρέσουν πολύ (Κιθάρες, Φωτογραφία...και εμένα ;D :P) In order of appearance 01) Fender Classic Player Baja Telecaster® (Blonde) 02) Epiphone Les Paul Standard Plus Top (Vintage sunburst) 03) Aria Jazz Box (sunburst-pearl pick guard) 04) Hohner Resonator 05) Gibson Les Paul Studio 60's Tribute (Satin Ebony) 06) Squier Stagemaster (HSH strat /Floyd Rose-Metallic Gray ) 07) Epiphone ES 335 Dot (Cherry) και 08) Fender Stratocaster MIJ. (Ocean Turquoise/Fender Custom Shop '69 Stratocaster pickups ) Υπάρχουνς και μερικές άλλες που δεν με ενέπνευσαν ακόμα για κάποια φώτο..... ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 epi ;Dτέλους μερικές νορμάλ φωτογραφίες. αν και κάποιες τουλάχιστον τις έχω δει με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Arct Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Πράγματι πολυ ωραίες φωτό, αν και προσωπικά εχω τον κάλο στον εγκέφαλο που οταν βλεπω φωτό με κιθάρα ζουμαρω μεχρι να δω το λογότυπο στα tuners.. ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Κάποια στιγμή πρέπει να εκτεθούν σε μια Avant Garde Gallerie Κιθάρες Μοντέλα και Κιθαριστές. Όπου οι ήχοι των The Clash να σε πάνε βόλτα, να σε πιάνει από το χέρι ο μακαρίτης ο Johnny Hallyday να σε παραδίδει στον Johnny Cash. Να κάθεσαι στο μπαρ που σερβίρει η Bettie Page σε σημερινή βερσιόν παρέα με όλους εμάς τους αλλοπρόσαλους. Και χωρίς εμάς τους αλλοπρόσαλους κλείσε την γκαλερί ;) Το έχει ανάγκη ο τόπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Τρελλος ποζερας. Καλα, την ocean turqoise βρηκες να βγαλεις μαυροασπρη; 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Καλα, την ocean turqoise βρηκες να βγαλεις μαυροασπρη; Έχεις δίκιο. ..θα αποκασταθει η τάξις κάποια στιγμή. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Θεος!! :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Inspiring gallery! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
triangle Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Δηλωνω fun σου...Υπεροχες φωτο πραγματικα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Ενα εγωκεντρικό post μάλλον, σε μια πρώτη ανάγνωση ;D. Σε μια δεύτερη , η προσπάθειά μου να συνδυάσω τρία πράγματα που μου αρέσουν πολύ (Κιθάρες, Φωτογραφία...και εμένα ;D :P) κλαίω. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση